Napi horoszkóp: A Rákokat ma könnyen kihozzák a sodrukból - Január 8.

2022.január.8.

A Hold szombaton már a Kos jegyében halad, barátságos fényszöget alkotva aVízöntő-Merkúrral: kemény, harcra kész világodban kevés hely marad az érzelgősségnek, de a mai csillagállás kedvez a virtuális kapcsolatoknak és a rövidebb kiruccanásoknak. Megvetsz mindennemű gyengeséget, de ismerőseid vagy kollégáid gyakran keresztezik utadat, de a kommunikáció jól működik. A Hold és a Merkúr kapcsolata élénk eszmecseréről és jó hangulatról gondoskodik. Ami a pasizást illeti, az elejtendő zsákmány szerepe nem illik hozzád, inkább te üldözöd hevesen vonzalmad tárgyát – csak el ne ijeszd! Mivel hamar felkapod a vizet, agressziódat vezesd le intenzív mozgással vagy kemény edzéssel. Fogyassz sok gyümölcsöt, diót, napraforgómagot, de lefekvés előtt már ne nassolj, különben képtelen leszel elaludni.

Napi horoszkóp: A Rákokat ma könnyen kihozzák a sodrukból - Január 8.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Tegyél egy hosszú sétát egy különleges helyen a barátaiddal, de ne fölényeskedj - ma az optimális kommunikáció lesz a kulcsa szakmai és baráti kapcsolataidnak

Bika (04. 21-05. 20.) Ha hajlamos vagy a fejfájásra, próbáld ki az akupresszúrát, ha pedig a rokonaid haragszanak egymásra, igyekezz jobb belátásra téríteni, kibékíteni őket!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szeretsz párban vásárolni, szükséged van a barátnődre, mint vásárlótársra, hogy legalább ő észrevegye, ha elmentél valami mellett, ami jól állna neked.

Rák (06. 22-07. 22.) Magabiztosan tervezheted szakmai jövődet, ám ha valaki kihoz a sodrodból, többet érsz el, ha tudatod vele bosszúságod okát, mintha elfojtanád haragodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egy dolgot képtelen vagy szó nélkül hagyni, energiádat tereld a határozott fellépés medrébe, barátod viszont jó hírekkel szolgál pénzügyeiddel kapcsolatban.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai map kiválóan alkalmas üzleti-szakmai tárgyalások lebonyolítására, de nem ártana reálisabban megszabnod szakmai tevékenységed díját.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma ne akarj mindenkinek megfelelni, ne hidd, hogy társ nélkül kicsúszna a talaj a lábad alól, de kikérheted valakinek a tanácsát, akiben megbízhatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szeretnél otthonról dolgozni, támogatást nyújtani hozzátartozóidnak, megcsillogtatni szakmai hozzáértésedet, de rokonaiddal szembeni viselkedésed anyagias.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha mázlid van, siker vár rád vállalkozásodban, de szórakozásra is jusson időd, mert ha szingli vagy, elég bátor leszel ahhoz, hogy megszólítsd a kiszemelt pasit.

Bak (12. 22-01. 20.) Készülj fel arra, hogy találkozol néhány dühös emberrel, de légy türelmes velük; rokonaid anyagiassággal vádolnak és idegesíti őket rossz hangulatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tisztán, világosan tudod megmondani, valójában mit akarsz: ezen az úton kell továbbmenned, de véleményedet lehetőleg harag nélkül kellene kinyilvánítanod.

Halak (02. 20-03. 20.) Fel kell adnod a hagyományos stratégiákat és mind a szerelemben, mind a pénzügyekben új úton kell elindulnod - a rutin feladása váratlan sikert eredményezhet.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el