Napi horoszkóp: Az Oroszlánok új állást kaphatnak - Január 9.

2022.január.9.

Vasárnap, több bolygóállás is említésre méltó, de a Bak jegyében lévő Nap együttállása a Vénusszal a legjelentősebb. Ezen a napon vérprofiként hódolhatsz a művészeteknek, de mivel a Vénusz még retrográd menetben tolat, ahhoz, hogy levetkőzd tartózkodásodat, anyagi és érzelmi biztonságra van szükséged. Gyakran előfordul, hogy a Bak beházasodik a vagyonba. Lehet, hogy a nyilvánosság előtt vagy társaságban méltóságon alulinak tartod az érzelmes megnyilvánulásokat, ezért a párod talán szívesebben látna csúcsvezetőként, mint szeretőként de édes-kettesben már hajlandó vagy felengedni. Ha át mered adni magad a testi élvezeteknek, és nemcsak a misszionárius pózt ismered, akkor a világ legkielégítőbb partnere leszel. A társasági programokat ne hanyagold el a munkád miatt, de arról se feledkezz meg, hogy az apró ajándékok őrzik a barátságokat.

Napi horoszkóp: Az Oroszlánok új állást kaphatnak - Január 9.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Talán a munkád akadályoz abban, hogy tartós kapcsolatot alakíts ki, de ne azért legyen esélye nálad valakinek, mert általa vélsz feljebb kapaszkodni a ranglétrán.

Bika (04. 21-05. 20.) Külföldi ajánlatra érdemes igent mondani, mert olyan fantasztikus szakmai lehetőségeid adódhatnak külhonban, melyeket igazán vétek lenne kihagyni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma jelentős hitelt szerezhetsz, amelynek segítségével újabb termékekkel jelenhetsz meg a piacon, de a gazdagság növelheti egy unalmas pasi vonzerejét.

Rák (06. 22-07. 22.) Át kell értékelned nézeteidet az üzlettel meg a szerelemmel kapcsolatban: új partnered elég idős ahhoz, hogy az apád lehetne, de hihetetlenül gazdag…

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkakörülményeid javulnak, álláscserére kerülhet sor, esetleg fontolóra veheted a művészvilágban, a divat- vagy szépségiparban való elhelyezkedést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ráébredsz, hogy ez a Bak egyáltalán nem olyan hűvös teremtés, mint amilyennek látszik: előnyös üzletet kötsz, és mindennek a tetejébe még szexis napod is lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A házad kiválóan alkalmas arra, hogy felvágj vele, de nem igazi otthon, túlságosan makulátlan - egy ilyen helyen a gyerek sem mer rendetlenkedni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki, akit jól ismersz, megnyeri a heti futamot a szerelemért, és ha a párod nem olyan hűvös, mint amilyennek mutatja magát, akkor még lehet némi reményed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A jelentéktelen vásárlások sok pénzt visznek el - mutasd ki apró figyelmességekkel vonzalmadat, de korai lenne még luxuscikket venni szívszerelmednek.

Bak (12. 22-01. 20.) Igazi Bakként semmit nem teszel érdek nélkül: érdekházasság – ma már nem igazán divat az ilyesmi, ám ha kilátástalannak tűnik a jövőd, kötsz egy jó házasságot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Életed párja azért olyan megközelíthetetlen, mert érzelmileg teljesen bezárkóztál, de ne hidd, hogy a házassággal a kapcsolatodon való munkálkodás befejeződött.

Halak (02. 20-03. 20.) Itt a kedvező alkalom, hogy nagystílű ünnepi vacsorát adj üzletfeleidnek: hívj meg mindenkit, aki bármiben is elősegítheti üzleti és szakmai karrieredet.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el