Napi horoszkóp: Az Oroszlánok új állást kaphatnak - Január 9.

2022.január.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Vasárnap, több bolygóállás is említésre méltó, de a Bak jegyében lévő Nap együttállása a Vénusszal a legjelentősebb. Ezen a napon vérprofiként hódolhatsz a művészeteknek, de mivel a Vénusz még retrográd menetben tolat, ahhoz, hogy levetkőzd tartózkodásodat, anyagi és érzelmi biztonságra van szükséged. Gyakran előfordul, hogy a Bak beházasodik a vagyonba. Lehet, hogy a nyilvánosság előtt vagy társaságban méltóságon alulinak tartod az érzelmes megnyilvánulásokat, ezért a párod talán szívesebben látna csúcsvezetőként, mint szeretőként de édes-kettesben már hajlandó vagy felengedni. Ha át mered adni magad a testi élvezeteknek, és nemcsak a misszionárius pózt ismered, akkor a világ legkielégítőbb partnere leszel. A társasági programokat ne hanyagold el a munkád miatt, de arról se feledkezz meg, hogy az apró ajándékok őrzik a barátságokat.

Napi horoszkóp: Az Oroszlánok új állást kaphatnak - Január 9.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Talán a munkád akadályoz abban, hogy tartós kapcsolatot alakíts ki, de ne azért legyen esélye nálad valakinek, mert általa vélsz feljebb kapaszkodni a ranglétrán.

Bika (04. 21-05. 20.) Külföldi ajánlatra érdemes igent mondani, mert olyan fantasztikus szakmai lehetőségeid adódhatnak külhonban, melyeket igazán vétek lenne kihagyni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma jelentős hitelt szerezhetsz, amelynek segítségével újabb termékekkel jelenhetsz meg a piacon, de a gazdagság növelheti egy unalmas pasi vonzerejét.

Rák (06. 22-07. 22.) Át kell értékelned nézeteidet az üzlettel meg a szerelemmel kapcsolatban: új partnered elég idős ahhoz, hogy az apád lehetne, de hihetetlenül gazdag…

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkakörülményeid javulnak, álláscserére kerülhet sor, esetleg fontolóra veheted a művészvilágban, a divat- vagy szépségiparban való elhelyezkedést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ráébredsz, hogy ez a Bak egyáltalán nem olyan hűvös teremtés, mint amilyennek látszik: előnyös üzletet kötsz, és mindennek a tetejébe még szexis napod is lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A házad kiválóan alkalmas arra, hogy felvágj vele, de nem igazi otthon, túlságosan makulátlan - egy ilyen helyen a gyerek sem mer rendetlenkedni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki, akit jól ismersz, megnyeri a heti futamot a szerelemért, és ha a párod nem olyan hűvös, mint amilyennek mutatja magát, akkor még lehet némi reményed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A jelentéktelen vásárlások sok pénzt visznek el - mutasd ki apró figyelmességekkel vonzalmadat, de korai lenne még luxuscikket venni szívszerelmednek.

Bak (12. 22-01. 20.) Igazi Bakként semmit nem teszel érdek nélkül: érdekházasság – ma már nem igazán divat az ilyesmi, ám ha kilátástalannak tűnik a jövőd, kötsz egy jó házasságot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Életed párja azért olyan megközelíthetetlen, mert érzelmileg teljesen bezárkóztál, de ne hidd, hogy a házassággal a kapcsolatodon való munkálkodás befejeződött.

Halak (02. 20-03. 20.) Itt a kedvező alkalom, hogy nagystílű ünnepi vacsorát adj üzletfeleidnek: hívj meg mindenkit, aki bármiben is elősegítheti üzleti és szakmai karrieredet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője