Napi horoszkóp: Az Ikrek különleges találkozásra számíthatnak - Június 20.

2022.június.20.

A hét az Ikrek-Merkúr és a Kos-Jupiter bizakodó hangulatot és kitűnő kommunikációs készséget jelképező fényszögével indul. Jó hírekre, sikeres tárgyalásokra számíthatsz, utazás, tanulás révén bővítheted látókörödet, jogi problémát rendezhetsz és akár szerződést is aláírhatsz. A tegnapi álmodozó hangulatról valószínűleg cselekvő módra váltasz: sor kerülhet utazásra, autóvásárlásra és azt is pontosan tudod, hogy hová akarsz eljutni, s mit kell tenned, hogy odaérj. Egyszerre több munkával zsonglőrködhetsz, és mivel mindent tudni akarsz, tökéletes alkalom új ismeretek és tapasztalatok megszerzésére, kapcsolataid hasznosítására. Legyen szó könyvklub indításáról, csevegésről valakivel az edzőteremben, szakmai vagy privát találkozóról egy kollégával, bárkit könnyen rábeszélhetsz olyan munkára, amit te unalmasnak találsz.

Napi horoszkóp: Az Ikrek különleges találkozásra számíthatnak - Június 20.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A hét eleje kitűnő időszak mindenféle marketingre, reklám- és PR-tevékenységre, állásvadászatkor pedig jó esélyeid vannak a meghirdetett pozíció elnyerésére.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy megállapodás pénzt hozhat a konyhára, anyagilag nincs okod panaszra: bevételed bőven elegendő lesz nem éppen szerény kiadásaid fedezésére.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Különleges találkozás szingliknek, támogatók egyengetik karrieredet, de az is megtörténhet, hogy ideális partnert találsz magadnak egy világot felfedező kalandhoz.

Rák (06. 22-07. 22.) Valaki szeretné megkaparintani az állásodat, az irataid között is kutakodik, de aggodalomra nincs okod, hiszen sikeres vagy, ám az ördög sohasem alszik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hasznos ismeretségek, előnyös pénzügyi megállapodások; utazásod reményteljes találkozást ígér, de csak akkor, ha kihozol belőle valamit és aktívvá válsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nehéz lesz megfelelned főnököd elvárásainak, de kifizetődik, ám ha állásinterjúról, béralkuról vagy tárgyalásról van szó, ma helyénvaló a pénzről beszélni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Inkább észérvekre, mint érzelmekre építs házasságot és próbálj meg pozitív eredményt elérni az orvosoddal és az ügyvédeddel való kapcsolattartás során.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jutalmat kaphatsz, kollégával vagy üzlettárssal közösen jelentős sikert érhettek el, de orvos vagy pénzügyi tanácsadó szolgálatait is érdemes igénybe venned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egyszerűen férjhez szeretnél menni, hiába is tagadod, és ha a párod vagy főnököd nyers szókimondása mulattat, biztos, hogy nem fogtok unatkozni egymással.

Bak (12. 22-01. 20.) A család és a kollégák hajlamosak lesznek elkényeztetni - tető alá hozhatsz egy szerződést, de az sem kizárt, hogy a munkád miatt hamarosan költöznöd kell.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindazoknak, akiknek közük van a nyelvhez és a kommunikációhoz, remek ötleteik támadnak, de akár még egy újabb vőlegényt is felcsíphetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Jó híreknek örvendhetsz, azt tervezed, hogy az otthonodból irányítasz valamilyen vállalkozást a pároddal, de az sem kizárt, hogy közös lakást vásároltok.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.