Napi horoszkóp: Ma a szíved vezérel - Május 12.

2022.május.12.

A Hold reggel elhagyja a Szűz jegyét és a Mérlegben folytatja útját, a Mérleg Hold vidámmá és nyitottá tesz bennünket és megerősíti bennünk a harmónia és egy alkalmas társ utáni vágyat. Érdeklődésünk középpontjában a szerelem és a partnerkapcsolat áll, nyitottak vagyunk az új ismeretségekre. Délelőtt a Hold szembenállása a Kos-Jupiterrel szembehelyezhet minket a törvénnyel és a hatóságokkal, és mivel senki és semmi sem elég jó számunkra, túl magas mércénk és túlzó elvárásaink elriaszthatnak néhány pasit. Hajlamosak lehetünk túlzásokra és pazarlásra is. Délután azonban a Hold és az Ikrek jegyében lévő Merkúr barátságos fényszöge kedvez a tanulásnak. Kellemes modorunknak, gyors észjárásunknak és nyelvtudásunknak köszönhetően úgy tárgyalhatunk, mint egy magas rangú diplomata, ráadásul a vitatkozókat is lecsillapíthatjuk.

Napi horoszkóp: Ma a szíved vezérel - Május 12.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Nehezen tudod elkerülni a vitákat, de amíg nyugodt vagy, jól kezeled azokat és egy telefonbeszélgetés után még a párod is megjelenik az oldaladon a társaságban.

Bika (04. 21-05. 20.) Bosszankodsz, mivel bizonyos üzleti és szakmai projektek elakadnak, ám ha emiatt másokat hibáztatsz, nagyot tévedsz: te vagy a felelős azért, ami veled történik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Védekezhetsz a barátod vagy pénzéhes kedvesed okozta kiábrándulás ellen, ha megvizsgálod bizonyos emberekhez és helyzetekhez való hozzáállásodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ami a munkahelyi és családi kapcsolataidat illeti, a dolgok bonyolódnak, csapdában érzed magad, de a tapintatlan pletykákra nem érdemes emlékezned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A cél: baráti, üzleti köröd bővítése, de kapcsolatod változást kíván, ez az egyetlen módja annak, hogy azt kapjátok, amire mindkettőtöknek szüksége van.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha időben gondolkozol, mielőtt ígérgetnél vagy hagynád magad kihasználni, kellemetlenségeket takaríthatsz meg magadnak, munkaadódnak és rokonodnak is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha attól félsz, hogy a párkapcsolatodban vagy a rokonságodban előforduló konfliktusok lerombolhatják lelki békédet, inkább alkalmazkodsz másokhoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A bolygók ma arra ösztönöznek, hogy tedd meg a szükséges lépéseket a felszínre kerülő és az anyagi biztonságodat veszélyeztető kérdések tisztázására.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ami szerelmi, szakmai és üzleti kapcsolatodat illeti, próbálj meg mindent ügyesen kezelni, ami ronthatja a légkört - csak így kerülhetsz közelebb másokhoz.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden és a családban is ügyesen kell manőverezned, de ne reagálj érzelmileg bizonyos helyzetekre, jobban jársz, ha hagyod, hogy az értelem vezessen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kerülj el bizonyos embereket, hiszen nem engedheted meg magadnak az adok-kapok egyensúly felbomlását, de fogadd el az őszinte bocsánatkérést.

Halak (02. 20-03. 20.) Át kell gondolnod az üzleti, családi és szexuális kapcsolatodhoz való viszonyodat, de érdemes megragadnod a lehetőséget a múltbeli hibák kijavítására.

Ez is érdekelhet

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex