Napi horoszkóp: Ma csak úgy vág az eszed - Május 21.

2022.május.21.

Szombaton a Nap elhagyja a Bika jegyét, átsuhan az Ikrekbe és ott rögtön együttállásba kerül a hátráló Merkúrral. Most és az elkövetkező időszakban élénk eszmecseréket folytatunk és a kommunikáció fontos szerepet kap életünkben, munkánkban, kapcsolatainkban. Az évnek ebben a szakaszában érdekes hírekre és információkra vadászunk, és a szokásosnál gyakrabban beszélgetünk más emberekkel. Elménk szokatlanul élesen működik, kifejezőkészségünk remek. Ez a hétvége kiválóan alkalmas rokonlátogatásra, könnyed csevegésre, és ha új élményekre vágyunk, ne csodálkozzunk, ha hirtelen mehetnékünk lesz. Fogjuk hát magunkat, és utazzunk el! A Merkúr azonban látszólag hátrafelé kering, emiatt nem lesz könnyű feladat tető alá hozni bármilyen megállapodást.

Napi horoszkóp: Ma csak úgy vág az eszed - Május 21.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Igyekezz elérni, hogy potenciális megbízóid és ügyfeleid kapcsolatba léphessenek veled, és értesítést küldhess számukra az őket érdeklő szolgáltatásaidról!

Bika (04. 21-05. 20.) A könnyű kereset mintegy ajándékként hullik az öledbe, s mivel az ingatlanügyletek vonzzák a Bikákat, itt aztán tarolhatsz, de ne kényeztesd agyon a gyereket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma sokat sztorizol, mert rokonaid ezt várják el tőled, ám ha például egy könyv írását tervezed, ez remek alkalom arra, hogy ihletet meríts és ötleteket gyűjts.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne legyél túlságosan bőkezű a rokonokkal, de mivel senki sem szereti, ha bírálják, ahhoz, hogy normálisan tudj kommunikálni, le kell küzdened a bírálatfóbiát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Barbra Streisand mondta, hogy az embereknek szükségük van másokra: legyél bármilyen okos, nem biztos, hogy egyedül is megbirkózol a kihívásokkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvező időszak a karrierbeli előrelépésre: pályázz meg egy vezetői pozíciót, küldj ki leveleket, telefonálgass, és ütemezz be néhány felvételi interjút!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatalos ügyben sikerül érvényt szerezned érdekeidnek, de érdemes lenne beiratkoznod egy nyelvkurzusra, hátha ott belebotlasz egy értelmesebb Ikrekbe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tudnod kell, milyen problémát kell tisztáznod vevőiddel, üzletfeleiddel, hogy tovább léphessetek: ha megoldatlan kérdések maradnak, nincs üzletkötés.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha életed párja vagy főnököd bírálata bosszantó, jogod van elutasítani, de ne cenzúrázd a beszélgetést, viszont készíts biztonsági másolatot a merevlemezedről.

Bak (12. 22-01. 20.) Újabb munkaajánlatokat kaphatsz, de a mostanában felkínált állások közül nem biztos, hogy az lesz a legelőnyösebb, amelyik a legmagasabb fizetést ígéri.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Partneredre, gyermekedre büszke lehetsz, s amikor a hátráló Merkúr áthalad horoszkópod szerelmi szektorán, nem fogsz unatkozni – főleg az ágyban nem.

Halak (02. 20-03. 20.) Visszatérhet az exed, és ha a családban hitvesed hozza a fontos döntéseket, meglepetésként ér, hogy érdeklődik a munkád iránt, ami eddig nem fordult elő.

Ez is érdekelhet

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően