Napi horoszkóp: Ma csak úgy vág az eszed - Május 21.

2022.május.21.

Szombaton a Nap elhagyja a Bika jegyét, átsuhan az Ikrekbe és ott rögtön együttállásba kerül a hátráló Merkúrral. Most és az elkövetkező időszakban élénk eszmecseréket folytatunk és a kommunikáció fontos szerepet kap életünkben, munkánkban, kapcsolatainkban. Az évnek ebben a szakaszában érdekes hírekre és információkra vadászunk, és a szokásosnál gyakrabban beszélgetünk más emberekkel. Elménk szokatlanul élesen működik, kifejezőkészségünk remek. Ez a hétvége kiválóan alkalmas rokonlátogatásra, könnyed csevegésre, és ha új élményekre vágyunk, ne csodálkozzunk, ha hirtelen mehetnékünk lesz. Fogjuk hát magunkat, és utazzunk el! A Merkúr azonban látszólag hátrafelé kering, emiatt nem lesz könnyű feladat tető alá hozni bármilyen megállapodást.

Napi horoszkóp: Ma csak úgy vág az eszed - Május 21.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Igyekezz elérni, hogy potenciális megbízóid és ügyfeleid kapcsolatba léphessenek veled, és értesítést küldhess számukra az őket érdeklő szolgáltatásaidról!

Bika (04. 21-05. 20.) A könnyű kereset mintegy ajándékként hullik az öledbe, s mivel az ingatlanügyletek vonzzák a Bikákat, itt aztán tarolhatsz, de ne kényeztesd agyon a gyereket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma sokat sztorizol, mert rokonaid ezt várják el tőled, ám ha például egy könyv írását tervezed, ez remek alkalom arra, hogy ihletet meríts és ötleteket gyűjts.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne legyél túlságosan bőkezű a rokonokkal, de mivel senki sem szereti, ha bírálják, ahhoz, hogy normálisan tudj kommunikálni, le kell küzdened a bírálatfóbiát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Barbra Streisand mondta, hogy az embereknek szükségük van másokra: legyél bármilyen okos, nem biztos, hogy egyedül is megbirkózol a kihívásokkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvező időszak a karrierbeli előrelépésre: pályázz meg egy vezetői pozíciót, küldj ki leveleket, telefonálgass, és ütemezz be néhány felvételi interjút!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatalos ügyben sikerül érvényt szerezned érdekeidnek, de érdemes lenne beiratkoznod egy nyelvkurzusra, hátha ott belebotlasz egy értelmesebb Ikrekbe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tudnod kell, milyen problémát kell tisztáznod vevőiddel, üzletfeleiddel, hogy tovább léphessetek: ha megoldatlan kérdések maradnak, nincs üzletkötés.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha életed párja vagy főnököd bírálata bosszantó, jogod van elutasítani, de ne cenzúrázd a beszélgetést, viszont készíts biztonsági másolatot a merevlemezedről.

Bak (12. 22-01. 20.) Újabb munkaajánlatokat kaphatsz, de a mostanában felkínált állások közül nem biztos, hogy az lesz a legelőnyösebb, amelyik a legmagasabb fizetést ígéri.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Partneredre, gyermekedre büszke lehetsz, s amikor a hátráló Merkúr áthalad horoszkópod szerelmi szektorán, nem fogsz unatkozni – főleg az ágyban nem.

Halak (02. 20-03. 20.) Visszatérhet az exed, és ha a családban hitvesed hozza a fontos döntéseket, meglepetésként ér, hogy érdeklődik a munkád iránt, ami eddig nem fordult elő.

Ez is érdekelhet

Biztonságos az intimpiercing? Minden, amit tudnod kell róla!

Biztonságos az intimpiercing? Minden, amit tudnod kell róla!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő