Napi horoszkóp: Ma remekül győzöd le a nehézségeket - Május 22.

2022.május.22.

A Halak jegyében lévő Mars és a Bak-Plútó harmonikus kapcsolata ma és még két napig izmos önbizalmat, energiát, erős akaratot, ambíciót és bátorságot ajándékoz nekünk. Álmainkat megvalósíthatjuk a gyakorlatban, hatalmi vagy üzleti szövetségből profitálhatunk, a nehézségeket pedig kiváló stratégiai érzékkel győzzük le. Ez a két erőteljes planéta támogatja az átalakulási és megújulási folyamatokat. Mestere lehetsz a kontroll és a hatalmi helyzet fenntartásának, de nem feledkezhetsz meg arról, hogy az üzleti és hivatásbeli sikerhez együttműködésre van szükség. Ha javítani akarsz körülményeiden, ott jelenj meg, ahol a pénz és a hatalom van. Könnyen felismered, hogy életednek melyik területén van szükség megújulásra és a szokásosnál több erőfeszítésre ahhoz, hogy elérhesd kitűzött céljaidat. Legyőzheted ellenfeleidet, a mozgás vagy egy méregtelenítő program pedig nagymértékben hozzájárul egészséged megőrzéséhez. Ma még a sebészkéstől sem kell félni, mert ez a fényszög kiváló regenerációs készséget ad.

Napi horoszkóp: Ma remekül győzöd le a nehézségeket - Május 22.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel nehezen viseled a hatalmi játszmákat, akkor jársz a legjobban, ha a színfalak mögött dolgozol, így a lehető legkevesebb felhajtással érheted el, amit akarsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy hatalmi szövetséggel vagy protekcióval megerősítheted pozíciódat, évfolyam- vagy útitársad pedig mágneses vonzerejével egyre közelebb húz magához.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Változások várhatók a munkahelyeden, ezért oda kell figyelned a cégen belül lejátszódó munkahelyi és üzleti politikára, de műtét esetén gyorsan regenerálódsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Külföldi ajánlat pályamódosításra késztet, utazási terveket készítesz azzal a céllal, hogy bővítsd munkalehetőségeidet, de az ágyban vetkőzd le gátlásaidat!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Keményen dolgozol, de szükséged van megfelelő díjazásra, hiszen ez mutatja meg, milyen sokat érsz, a minőségi szex pedig erősíti az immunrendszeredet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szexi, gazdag szerető vagy üzleti partner akad a horgodra, remek üzletet sikerül megkötnöd egy partnercéggel, és ha úgy tartja a kedved, akkor a szex is mehet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkában, anyagiakban, lakáskörülményeidben javuló kilátások, felhagyhatsz egy rossz szokással, a mai napon pedig még a konditeremben is ismerkedhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Alkotó energiád megsokszorozódnak, jobb formában vagy, mint egy hivatásos sportoló, s ha mersz némi kockázatot vállalni, kedvesed szerelmét is elnyerheted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Foglalkozhatsz ingatlanvétellel vagy az együttélés gondolatával, de addig nem élhettek békés közös életet, amíg el nem fogadjátok a másik egyéniségét.

Bak (12. 22-01. 20.) Kötelességednek érzed a család felkarolását, tárgyalásodat is végig te irányítod, ráadásul saját hatalmi játszmáidnak egyes lépéseit is élesebbre csiszolhatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a hatalom és a pénz megváltoztatja a kapcsolatokat, a munkahelyi és anyagi ellenségeskedések csökkentésére kénytelen vagy engedményeket tenni.

Halak (02. 20-03. 20.) Hatalommal és pénzzel rendelkező ismerőseid hozzásegítsenek ahhoz, hogy megkapd, amit kívánsz, de egy szenvedélyes éjszakán igazán nincs szükség sok szóra.

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját