Napi horoszkóp: Ma keményen megküzdesz mindenért - Május 29.

2022.május.29.

A mai gyermeknapon a Mars találkozik a Jupiterrel a rámenős Kos jegyében, mely fényszög még a következő napokban is működik: minden, amit elhatározol, amihez fizikai, szellemi erőre és kockázatvállaló hajlamra van szükség, megkönnyíti érdekeid érvényesítését. Ez az időszak nyereséget hozó döntést ígér, amire büszke lehetsz. De mivel ez az együttállás a Kos jegyébe esik, sok idealizmus és függetlenségvágy is lehet benne. Keményen küzdesz mindenért, amiben hiszel, de maradj fair, ne hagyd, hogy egy győzelem arrogánssá tegyen. Ez a fényszög kiváló fizikai erőnlétet biztosít számodra, amelyet sportoláshoz, munkához, de sok energiát igénylő tevékenységekhez is felhasználhatsz. A pénzügyi spekulációk és a jogi ügyek területén viszont körültekintően kell eljárni. A mai mottó: aki mer, az nyer, főleg akkor, ha nem téveszti szem elől a helyes mértéket. Sportolás közben viszont baleset érhet, a májadra pedig a hepatitiszvírusok jelenthetnek veszélyt.

Napi horoszkóp: Ma keményen megküzdesz mindenért - Május 29.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Magas energiaszinteddel életednek azon területeit, amelyeket már nem élvezel, olyan dolgokkal helyettesítheted, amelyek jobban megfelelnek az eszményeidnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Mint életedben már annyiszor, most is más helyett kell elvinned a balhét, de veszteség, izomhúzódás, fertőzés, adózással kapcsolatos bonyodalom sem kizárt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Radikális döntések lehetőségét mérlegeled, hozzájárulsz csapatod sikeréhez, de az sem kizárt, hogy barátaid vagy főnökeid közül választod ki partneredet.

Rák (06. 22-07. 22.) Hivatásodban erős a konkurenciaharc, hiszen egy nő elfogadása még ma sem magától értődő vezetőként, te viszont szoknyás főnökként készen állsz bevetésre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bővítsd azokat az ismereteidet, amelyek pénzt hozhatnak a konyhára; könnyen teherbe eshetsz, de legyen a gyermekednek beígért utazás napja a mai!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a családi vállalkozás a menedéked, ne hagyd, hogy egy gátlástalan szoknyavadász, akinek nem tudsz ellenállni, megfosszon az üzletedtől és az otthonodtól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Férjet akarsz, de rögtön, ám ha nincs tehetséged a sporthoz, kapcsolatod egy sportos fickóval megterhelő lesz, de még a pároddal is vitába kell szállnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha úgy döntöttél, hogy a magasabb jövedelem miatt állást változtatsz, merj kockáztatni, de a saját és csemetéd izmait se hagyd berozsdásodni!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Családos Nyilasok okosan teszik, ha ráhagyják magukat a gyerekre, de gyermeknapon lehetőleg ne erőltesd rá a túlélő túrát – izomhúzódás lehet a következménye.

Bak (12. 22-01. 20.) Lakáscserére, felújításra vagy költözködésre kerülhet sor, de abból, hogy arrogánsan viselkedsz szeretteiddel, akkor sem származik semmi hasznod, ha igazad van.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vágyat érezhetsz izgalmas kalandok, extrém akciók, utazások, új helyek felfedezése iránt, tágíthatod látókörödet, de reklámhadjáratodat is beindíthatod.

Halak (02. 20-03. 20.) A csillagok azoknak a pároknak kedveznek, akiknek saját üzletük van, szingliként viszont valószínűleg a főnöködre vadászol, akitől anyagi támaszt remélsz.

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját