Napi horoszkóp: Ünnepelj ma emelkedett hangulatban - Március 15.

2022.március.15.

Mivel nemzeti ünnepünkön a Hold az Oroszlán jegyében halad, nyugodtan ünnepelhetsz emelkedett hangulatban. A nap első felében a Holdat támadó Szaturnusz miatt nem viseled el szeretteid fölényes viselkedését, de az sem kizárt, hogy egy uralkodó típussal nehezen boldogulsz. Gyakran panaszkodsz, hogy sajnos nincs időd olyasmire, mint amire gondolsz. Ha egyedül vagy, magányosnak érezheted magad, és azt is el kell fogadnod, hogy nem kell mindig fényesen ragyognod, vagy kiemelkedőnek lenned! Azzal, hogy megpróbálsz másokon felülkerekedni, csak saját értékeddel kapcsolatos bizonytalanságodat kompenzálod, de tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban bölcsen választottad-e a párodat, vagy kicsit könnyelműen vetetted bele magad egy kapcsolatba.

Napi horoszkóp: Ünnepelj ma emelkedett hangulatban - Március 15.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ne légy kemény magaddal, ne gondold, hogy olyan nagy hibát követtél el, amit már nem tudsz kijavítani: csak követted a szívedet, és büszkének kell lenned rá.

Bika (04. 21-05. 20.) Mindenki értékeli bátorításodat, és fenntartás nélkül kikéri a tanácsaidat, de te is számtalan kérdés megválaszolásával éred el, hogy elérhetővé válj kedvesed számára.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az ünnep jó alkalom a kimozdulásra, ami pedig a kapcsolatodat illeti, jobb, ha pozitív hangnemet veszel fel, ahelyett, hogy apró bizonytalanságokon rágódsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nyugodtan intézed a pénzügyeket, amikor mások mát stresszesek, te nyugodtan kezeled a helyzetet, a megfelelő pillanatban pedig cselekedj, és profitálj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hagyd el azt az embert, aki boldogtalanná tesz, de aki nem vállal fel, mert soha nem fogod érezni, hogy elégedett vagy vele - nem az a pasi, akit megérdemelsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az egészséged nem valami rózsás, munkahelyi kötelezettségeid is megijeszthetnek, ezért a család és a barátnők támogatása elengedhetetlen lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Örülsz, hogy megszabadulsz egy hagyományosnak nem nevezhető kapcsolattól, másrészt viszont sérti a hiúságodat, hogy különc pasid nem törődik veled.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd, hogy rokonaid, üzletfeleid vagy főnökeid döntsenek a fejed felett, és sok kellemetlen látogatástól óvhatod meg magad, ha nem nyitsz ajtót senkinek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nyugodtan ünnepelhetsz, de ami a személyes pénzügyeidet illeti, ne legyél pazarló a kiadások terén, különben kimerítheted az összes likvid erőforrásodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Talán hibát követsz el azzal, hogy üzleti terveidet nem beszéled meg a pároddal, de mivel ez amúgy is rossz nap a sikeres üzlethez, kerüld a kockázatos projekteket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindaddig megtalálod a keresett megoldást, amíg nyugodt maradsz, ám ha eleged van a szingliségből, készülj fel a kapcsolati állapot megváltoztatására.

Halak (02. 20-03. 20.) El kell viselned a munkahelyeden és a baráti körödben tapasztalható kellemetlenségeket, de eszedbe se jusson állást foglalni egy kínos munkahelyi konfliktusban.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő