Napi horoszkóp: A Mérlegek ma ne írjanak alá semmit, a Vízöntőknek meg kell dolgozni a sikerért - Március 23.

2022.március.23.

A Halak jegyében lévő Merkúr együttállásba kerül a Neptunusszal, mely konstellációnak kétféle hatása lehet. A negatív: a Neptunusz elhomályosítja, összezavarja a Merkúr logikus gondolkodását. Ebbe beletartozik a megtévesztés is. Hajlamos lehetsz arra, hogy az álmaidba menekülj a valóság zord tényei elől. Nem kellene mindent készpénznek venni, amit mostanában hallasz, mert ez a konstelláció megtévesztés, intrika, titkolódzás és csalás veszélyére utal. A pozitív hatások azonban intuíció és inspiráció formájában mutatkoznak, így az alkotó fantázia jut érvényre, amit mindenképpen érdemes kihasználni a művészileg aktív személyeknek. A Neptunusz szociális érzékünket is feléleszti. Szeretet, megbocsátás és önzetlenség nélkül a világ sokkal rosszabb hely lenne. De segítőkészségünket megjutalmazzák, hiszen érvényesül az isteni alapelv: aki ad, az kap is. Fogyó Hold a Nyilas jegyében: idealizmus, vándorlási kedv, filozófiai és művészi érdeklődés. De befolyásolhatóság és önámítás.

Napi horoszkóp: A Mérlegek ma ne írjanak alá semmit, a Vízöntőknek meg kell dolgozni a sikerért - Március 23.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A dolgok a valóságban nem olyanok, amilyennek látszanak, valaki a munkahelyeden intrikál, de te sem adsz elég egyértelműen hangot a kívánságaidnak.

Bika (04. 21-05. 20.) A becsapás és az önámítás ugyan hozzátartozik az élethez, de most a jótettek automatikus adagolója vagy, ezért a barátok keresnek, és a tenyerükön hordoznak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az irodában teljes a zűrzavar: ébredj fel, nehogy téves döntést hozz, tehát szedd össze magad, állj fel az élet és a karrier színpadára és váltsd valóra az álmaidat!

Rák (06. 22-07. 22.) Vezess figyelmesen, de túl sok az érzelem a munkahelyeden: ne legyél mártír, hogy elnyerd mások jóakaratát, éppen ellenkezőleg, tanácsos az ösztöneidet követni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel az üzlet vonatkozásában ébren álmodsz, átverhetnek, meglophatnak, és hiába vársz arra, hogy egy jómódú szerető kifizesse az adósságaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha rosszul választottál partnert az őszinteséget tekintve, és nem látsz át a szitán, egészséges kapcsolat sohasem jöhet létre, de próbáld delegálni a felesleges munkát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne írj alá szerződést, ne adj ki céges titkokat, de ha hasznosnak érzed magad rokonaid és kollégáid számára, ez megerősítést és némi vigaszt nyújt számodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kreativitásodnak köszönhetően rengeteg figyelmet kapsz csodálóidtól, s bárhol is vagy, több lehetőség adódik a szeretteiddel való kikapcsolódásra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem kielégítő a kommunikáció a családban, az azért van, mert félreértitek egymást: ne kerüld el a kényes témákat, de ne akarj összeköltözni a pároddal.

Bak (12. 22-01. 20.) Tökéletes az egyensúly a cselekvés és a tétlenség, a fantázia és a valóság között, empátiáddal pedig segítheted, hogy a körülötted lévők is jól érezzék magukat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az anyagi és üzleti lehetőségek nem fognak „az égből potyogni”, ezért vértezd fel magad valóságérzékkel, és próbáld meg saját magad megteremteni őket.

Halak (02. 20-03. 20.) Akár van szerelem az életedben, akár csak egy titkos hódoló, aki SMS-ekkel bombázva próbál a nyomodra akadni, te inkább folytatni szeretnéd a fantáziálást.

Ez is érdekelhet

Ez a 7 legnagyobb hazugság a romantikus filmekben

Ez a 7 legnagyobb hazugság a romantikus filmekben

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő