Napi horoszkóp: ne add fel, próbálkozz tovább - április 13.

2022.április.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Kos jegyében lévő Nap és a Vízöntő-Szaturnusz barátságos fényszöge kitartást, szorgalmat, következetességet, becsvágyat és önuralmat eredményez. Céljainkat elérjük, még ha a kellemes programokról való lemondás árán is. Az idő kedvez a hosszú távú, innovatív vállalkozásoknak, de ne vesd magad egy olyan pasi nyakába, aki ragaszkodik biztonságos agglegényéletéhez. Lehetőséged lesz korábbi hibáid korrigálására, csapatépítésre, szakmai kapcsolataid megerősítésére. Főnökeiddel, apukáddal és idősebb személyekkel kitűnően megértitek egymást. Hasznosíthatod kapcsolatrendszeredet, munkát szerezhetsz a neten, az esetleg felbukkanó akadályokat pedig türelemmel elháríthatod utadból. A Szűz jegyében lévő Hold reggeli szembenállása a Vénusszal a szerelemben gátlásokra utal, de női betegségek is előfordulhatnak. A nap második felében a Hold és az Uránusz közötti trigon viszont eredeti szellemet ígér. A saját utunkat járjuk, és új módszereket keresünk.

Napi horoszkóp: április 13.
Napi horoszkóp: április 13.
Fotó: Karmijn Simon, Montázs: Glamour Hungary

Kos (03. 21-04. 20.) A gyengédség mellőzése frusztrációt okozhat kapcsolatodban, de a szakmai kapcsolatok meghatározó szerepet játszanak egy pozíció megszerzésében.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyeden, de a családban sem mennek túl jól a dolgok, felelősségteljesen kell viselkedned, de némi érettséggel elkerülheted a fölösleges hibákat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Új javaslatok születnek a szakmai és anyagi együttműködésre, rászánhatod magad a továbbképzésre, de még egy tanulmányi ösztöndíjat is megszerezhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkádban minden a tervek szerint halad, anyagilag is jobb napokat látsz, de azzal sincs gond, ha a párodnak kifejezed az igényeidet, ha a hangod nem túl vádló.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Elsősorban rajtad múlik, hogy mi történik a munkádban és a kapcsolatodban, de még húsvét előtt egy agglegényt is meggyőzhetsz a házasság előnyeiről.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénz- és munkaügyeid jelenleg stagnálnak, de ne add fel: próbálkozz tovább, mert jó szervezéssel és kitartással hamarosan némi javulást fogsz tapasztalni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szervezz meg egy kellemes napot a pároddal vagy barátaiddal, de hagyd, hogy a pasid szabadjára engedje különcségét - ez felfrissíti és megújítja kötődésedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A múlt visszatér, hogy kísértsen, megoldatlan családi vagy munkahelyi problémák is adódnak, de döntsd el, hogy ezúttal rendezed ezeket a kérdéseket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Beleáshatod magad egy pénzügyi témába, hogy szakértő legyél e területen, de ha még mindig azt keresed, aki elégedetté tesz, igenlő választ kapsz valakitől.

Bak (12. 22-01. 20.) A csillagok jó szemmel néznek rád, így esélyed lesz arra, hogy megszabadulj anyagi és lakhatási gondjaidtól, de jól tennéd, ha több időt szánnál a párodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szingliként tudd, hogy jók az esélyeid - ha okos vagy és a szokásosnál több önbizalmat mutatsz, felhívhatod magadra a hozzád illő társ figyelmét.

Halak (02. 20-03. 20.) Ambiciózus terveidet ne oszd meg álbarátokkal, de száműzd a negatív hatásokat, koncentrálj inkább a céljaidra - hamarosan élvezni fogod munkád gyümölcsét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője