Napi horoszkóp: érzelmileg túlterhelt lehetsz - április 14.

2022.április.14.

A Szűzben lévő Hold böjtnapot diktál, de a nap közepén, amikor szembenállásba kerül a Halakban lévő Jupiter-Neptunusz együttállással: érzelmileg túlterheltnek érezheted magad minden különösebb ok nélkül. Minden rosszul esik, még akkor is, ha ennek semmi köze hozzád. Olyan emberek távoli problémái, akiket nem is ismersz, zavarni fognak, mintha az ő életük szorosan összefüggene a sajátoddal, ami nem így van. A rendrakás és a takarítás szerepelhet a mai programban, de még akkor se kritizálj, ha kollégáid vagy rokonaid okot adnak rá. Jóllehet nehezen mutatod ki az érzelmeidet, az esti órákban, amikor a Hold a Plútóval barátkozik, tartsd észben, hogy a szex csak fele annyit ér érzelmek nélkül. A késő esti órákban a Hold már átrepül a Mérleg jegyébe, ahol szükséged van társaságra, és ahol a legszeretetreméltóbb oldaladat mutatod.

Napi horoszkóp: április 14.
Napi horoszkóp: április 14.

Kos (03. 21-04. 20.) Ügyesen navigálj a munkádban és a családban, s legyél különösen óvatos az olyan emberekkel, akik látszólag segíteni akarnak, de a hátad mögött intrikálnak ellened.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szeretetre van szükséged, dobj puszikat a kedvesednek és barátaidnak is, de csak virtuálisan, az Omikron miatt jobb békén hagyni az alvó kutyákat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Főnököd megpróbál segíteni neked, de te, aki meg vagy győződve arról, hogy mindent jobban tudsz, egyedül vívod meg csatádat bizonytalan eredménnyel.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha találsz valamit, ami zavar, és azon gondolkodsz, bizonyára rokonaidra gondolsz, akik azt tanácsolták neked, hogy senkit se avass be a terveidbe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha társas üzleted bedőlt vagy veszteséget termel, nyomozd ki, mi lehet ennek az oka; csinálj nagyobb forgalmat, mert ha nincs haszon, akkor tönkrementek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha rendetlen, a valóság peremén élő párod a szerencsehozód, felfedezheted a testét, de egy titkos viszonnyal nem kockáztathatod meg, hogy elveszítsd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Túl sok fronton küzdesz a munkád során, ezért vissza kell vonulnod, de este dolgozz keményen a profit érdekében, hiszen mekkora szükség van pénzre Húsvétkor.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Találkozz a barátnőddel, de ne legyél mentőangyal - este valamivel több figyelem a megjelenésedre nem árthat, ha elhanyagoltnak tűnsz, veszítesz a varázsodból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Állásod és bevételeid alapvetően a professzionalizmusodtól este viszont a kapcsolataidtól és az ügyfeleid iránti kifogástalan viselkedéstől függenek.

Bak (12. 22-01. 20.) Hidd el, nem érdemes pereskedni az autódon lévő karcolás miatt, de végre nem nyomaszt az igyekezet, hogy te is olyan tökéletes legyél, mint a partnered.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A gondtalan magánélethez sok pénzre van szükséged, a munka nem zavar, de ne feledkezz meg arról, hogy akit elcsábít a „könnyű pénz”, az elárulja az elveit.

Halak (02. 20-03. 20.) Kísérd figyelemmel, mit teszel a tányérodra, és mindenekelőtt, kivel fogyasztod el az ebédet: kritikus, szőrszálhasogató pasid még az emésztésednek is árthat.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő