Ma hiányzik belőled a türelem és a megfontoltság - Egymondatos horoszkóp: április 4. vasárnap

2021.április.4.

A Merkúr Húsvétkor elhagyja a Halakat, és 19-ig a Kos jegyén száguld végig: az elkövetkező időszakban számodra nem létezik „de” és „ha”. Néha hiányzik belőled a türelem és a megfontoltság, vak eltökéltséggel hajszolod elképzeléseidet, nem sok tekintettel mások érzéseire vagy véleményére. Még ha a Bak jegyében lévő Hold napközben a Kos-Naptól és a Vénusztól is támadást szenved, akkor sem kellene elfelejtkezned arról, hogy még a korlátozások és az érzelmi szélsőségek ellenére is milyen kedves ünnep a Húsvét, ha nem rontod el túl sok evéssel. Este viszont a Hold és a Neptunusz rezgései azt súgják, hogy járj szeretteid kedvében, légy önzetlen, de azon is eltöprenghetsz, milyen valóságos alapjuk lehet fantáziaképeidnek, álmaid üzeneteinek.

Ma hiányzik belőled a türelem és a megfontoltság - Egymondatos horoszkóp: április 4. vasárnap
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ki nem állhatod azokat az embereket, akik másokon gázolnak át, de húsvétkor semmiféle munkát nem szégyellsz, hogy a család elégedett legyen veled.

Bika (04. 21-05. 20.) Azt hiszed, ha vonzalmat ébresztesz valakiben és teljesíted minden óhaját, akkor a másik követi példádat, este viszont újra képes vagy bízni szeretteidben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha az anyagi ügyek felelősségteljes intézése lelohasztja a libidódat, végképp nem éred, vajon miért nem akceptálja a pasid, ha nemet mondasz a szexre?

Rák (06. 22-07. 22.) Meg vagy győződve, hogy becsvágyó párod számára a szerelem nem létezik, ám este az ösztöneid megsúgják, hogy egyetlen napot sem bírnátok ki egymás nélkül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyszerű lenne futó kalandba bonyolódni főnököddel, ám ha testi szükségleteidről nem vettél tudomást, szervezeted talán betegséggel követeli ki a figyelmet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Húsvétkor nem egy üzleti tárgyalásról van szó, hanem egy szerelmi kapcsolatról, de a párodtól ne várd el, hogy egy csapásra rendszeretővé és pontossá váljon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne töltsd az egész napodat otthon: mivel a szokásosnál ingerültebb vagy, a családi ünnepből nem lesz semmi, ugyanis csak nehezen csillapodnak le a kedélyek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bizonytalan vagy, igen sok a kérdés az életedben, de amennyit csak bírsz, válaszolj meg belőlük, este viszont, amit a párod nyújt, arra mindig kapható vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jóképű hódolód akad, akinek semmi sem elég, a vállalkozásod körül adódó nehézségeket is el kell simítanod, ajándékaid viszont romantikus szerepet töltenek be.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha anyáskodsz kedvesed felett, azt adod tudtára, hogy képtelen maga intézni az ügyeit, ám este tisztázódik valami a kapcsolatodban, ami jóleső érzést eredményez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Furcsa, kavargó események közepébe kerülsz, tudtodon és akaratodon kívül, de ha nem bírod elviselni a zűrös várost, keresd fel vidéken élő rokonaidat!

Halak (02. 20-03. 20.) Kerüld a pénzügyi kockázatokat, a döntési kötelezettséget, de este számíts rá, hogy kedvesed vagy egyik ismerősöd komoly dologban kéri segítségedet.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?