Ma hiányzik belőled a türelem és a megfontoltság - Egymondatos horoszkóp: április 4. vasárnap

2021.április.4.

A Merkúr Húsvétkor elhagyja a Halakat, és 19-ig a Kos jegyén száguld végig: az elkövetkező időszakban számodra nem létezik „de” és „ha”. Néha hiányzik belőled a türelem és a megfontoltság, vak eltökéltséggel hajszolod elképzeléseidet, nem sok tekintettel mások érzéseire vagy véleményére. Még ha a Bak jegyében lévő Hold napközben a Kos-Naptól és a Vénusztól is támadást szenved, akkor sem kellene elfelejtkezned arról, hogy még a korlátozások és az érzelmi szélsőségek ellenére is milyen kedves ünnep a Húsvét, ha nem rontod el túl sok evéssel. Este viszont a Hold és a Neptunusz rezgései azt súgják, hogy járj szeretteid kedvében, légy önzetlen, de azon is eltöprenghetsz, milyen valóságos alapjuk lehet fantáziaképeidnek, álmaid üzeneteinek.

Ma hiányzik belőled a türelem és a megfontoltság - Egymondatos horoszkóp: április 4. vasárnap
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ki nem állhatod azokat az embereket, akik másokon gázolnak át, de húsvétkor semmiféle munkát nem szégyellsz, hogy a család elégedett legyen veled.

Bika (04. 21-05. 20.) Azt hiszed, ha vonzalmat ébresztesz valakiben és teljesíted minden óhaját, akkor a másik követi példádat, este viszont újra képes vagy bízni szeretteidben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha az anyagi ügyek felelősségteljes intézése lelohasztja a libidódat, végképp nem éred, vajon miért nem akceptálja a pasid, ha nemet mondasz a szexre?

Rák (06. 22-07. 22.) Meg vagy győződve, hogy becsvágyó párod számára a szerelem nem létezik, ám este az ösztöneid megsúgják, hogy egyetlen napot sem bírnátok ki egymás nélkül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyszerű lenne futó kalandba bonyolódni főnököddel, ám ha testi szükségleteidről nem vettél tudomást, szervezeted talán betegséggel követeli ki a figyelmet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Húsvétkor nem egy üzleti tárgyalásról van szó, hanem egy szerelmi kapcsolatról, de a párodtól ne várd el, hogy egy csapásra rendszeretővé és pontossá váljon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne töltsd az egész napodat otthon: mivel a szokásosnál ingerültebb vagy, a családi ünnepből nem lesz semmi, ugyanis csak nehezen csillapodnak le a kedélyek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bizonytalan vagy, igen sok a kérdés az életedben, de amennyit csak bírsz, válaszolj meg belőlük, este viszont, amit a párod nyújt, arra mindig kapható vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jóképű hódolód akad, akinek semmi sem elég, a vállalkozásod körül adódó nehézségeket is el kell simítanod, ajándékaid viszont romantikus szerepet töltenek be.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha anyáskodsz kedvesed felett, azt adod tudtára, hogy képtelen maga intézni az ügyeit, ám este tisztázódik valami a kapcsolatodban, ami jóleső érzést eredményez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Furcsa, kavargó események közepébe kerülsz, tudtodon és akaratodon kívül, de ha nem bírod elviselni a zűrös várost, keresd fel vidéken élő rokonaidat!

Halak (02. 20-03. 20.) Kerüld a pénzügyi kockázatokat, a döntési kötelezettséget, de este számíts rá, hogy kedvesed vagy egyik ismerősöd komoly dologban kéri segítségedet.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex