Ma nem vagy hajlandó mások utasításainak engedelmeskedni - Egymondatos horoszkóp: április 5. hétfő

Mivel húsvéthétfőn a Hold délelőtt a Bak jegyében együttállásba kerül a Plútóval, szeretnél úgy élni, mint régen, őrizni a hagyományokat, rokonaid viszont elátkozzák szigorú szabályaidat. Szeress előítéletek nélkül, de ne tűnj olyannak, mint egy femme fatale, egy végzet asszonya, aki kivetette főnökére a hálóját! Délután viszont, amikor a Vízöntő jegyében haladó Hold befolyására szabadságra és függetlenségre vágysz, nem vagy hajlandó mások utasításainak engedelmeskedni. Mindenféle tréfán és csínyen töröd a fejedet, jól áll neked a könnyed tréfálkozás, de mivel a Hold a hátráló Merkúrral találkozik, nehezen tudsz választani a felkínált lehetőségek közül. Döntened kell azonban, mert a habozással csak esélyeid csökkennek. Szerencsére felül tudsz emelkedni személyes érdekeiden, s az érzelmeket a háttérbe szorítva határozol. De ragyoghatsz, elkápráztathatod környezetedet.

Ma nem vagy hajlandó mások utasításainak engedelmeskedni - Egymondatos horoszkóp: április 5. hétfő
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a cégedtől nem kapsz fizetést, de egyik barátod vagy megbízód el van ájulva adatkezelő programodtól, a jövőben akár fejlesztési igazgatónak is kinevezhetnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha tudod, hogy egy feladat elvégzéséhez nem rendelkezel megfelelő know-how-val, ahogy ezt az iparban nevezik, már ráléptél arra az útra, hogy megszerezd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vissza kell fizetned egy kölcsönt, de ha céged üzletkötőjeként még ma is utaznod kell szerte az országban, rég nem látott barátokkal, ismerősökkel is találkozhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) A bizalmatlanság, a gyanakvás délelőtt megingathatja szerelmeteket, de ha megbeszélésed van azzal az emberrel, akihez rokonod beajánlott, megkaphatod az állást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A kötelező családi program után jólesik a szabadság, de miért a világhálón akarsz olyan pasit fogni, akinek csillogó humorán nagyokat kacaghatsz?

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne féltékenykedj, de ha nem adhatod meg az igényelt üzleti információt, írd meg az ügyfelednek, hogy gondok vannak a számítógépes adatbázisoddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem vagy hajlandó alárendelni magad a családodnak, de ha hódítani akarsz, miért ne tagadnál meg néhány vicces, kétértelmű, izgalmas üzenetet a pasidtól?

Skorpió (10. 24-11. 22.) A családról való gondoskodás elég nagy feszültséget válthat ki, de egyik barátod révén új állást kaphatsz abban a szakmában, amelyben eddig is dolgoztál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Úgy érzed, az adóhivatal sírba visz, de legyél eredeti, társkeresőként csúsztasd a célszemély zsebébe a névjegyedet, amelyen a mobilszámod is fellelhető.

Bak (12. 22-01. 20.) Húsvéthétfőn senkit nem lep meg, ha szeretnéd átvenni otthonod irányítását, de délután nincs olyan helyzet, amiben ne találnád meg a pénzszerzés módját.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egyik szomszédodnak van egy eladó autója, méghozzá pontosan olyan, amilyent szeretnél, talán mégsem kellene rögtön annyit ajánlanod érte, amennyit kér.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy a párod orra alá dörgölöd, hogy flörtölt a barátnőddel, de mivel ő jobban ért a pénzügyekhez, ha netán hibát követnél is el, rögtön kiköszörüli a csorbát.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói