Napi horoszkóp: Elszántan véded a függetlenségedet - augusztus 11.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Nyilas idegeskedik, a Bakot anyagi és szerelmi zűrök veszik körül, a Halak ki akar törni a ketrecéből. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 11.
Napi horoszkóp: augusztus 11.
Fotó: Getty/Glamour

Az Oroszlán-Nap és a Bika-Uánusz négyszöge tehet arról, hogy elszántan véded függetlenségedet, képtelen vagy alkalmazkodni a párodhoz és tekintélyszemélyekhez. Ha úgy érzed, hogy valaki megpróbálja korlátozni szabadságodat, hamar kijössz a sodrodból. De nem ártana rugalmasan reagálni, amikor váratlan események okoznak stresszhelyzetet. Ha a főnököd vagy kedvesed kiszámíthatatlan viselkedése felbosszant, szakíts megszokott módszereddel, változtass a hozzáállásodon ahelyett, hogy eluralkodna rajtad az idegesség. Ma nem támaszkodhatsz az eddig bevált módszerekre, változtatnod kell bevált mintáidon, amikor megpróbálsz megoldani egy problémát. Keringési zavarok, műszaki károk, váratlan balesetek is előfordulhatnak. A Mars-Neptunusz szextil viszont az intuíció és a magabiztosság ideális keverékét biztosítja. A Vénusz, a szerelem és a pénzügyek bolygója ma az Oroszlán jegyébe lép, ahol elkényeztetettnek érzi magát, de ki nem állhatja, ha figyelmen kívül hagyják.

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmi és anyagi ügyeidben alaposan ki kell elemezned a helyzetedet, és meg kell határoznod prioritásaidat, de szerelmi kapcsolatot nem érdemes szorosabbra fűzni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha csupán a változtatás kedvéért változtatsz munkát vagy lakást, helyrehozhatatlan hibát véthetsz, de ma nem vagy hajlandó parancsoknak engedelmeskedni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Visszérpanaszok esetén polcold fel a lábad, repülőutadat halaszd el, és ha egy vita során nem jutsz közös nevezőre valakivel, akkor sürgősen válts témát.

Rák (06. 22-07. 22.) Baráttal ne üzletelj, de házasságodban is őrizd meg anyagi függetlenségedet, és vedd észre, hogy barát vagy szerető a pénzedre vagy a cégedre utazik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sor kerülhet munkahelyváltozásra, szakításra, de azzal sem árt tisztában lenned, hogy sok Oroszlán-nő képtelen kötődni valakihez, aki sikeresebb nála.

Szűz (08. 24-09. 23.) A nőknek, de a férfiaknak is gondot okoz, hogy teljesen megbízzanak párjukban, ám ha megpályáztál egy külföldi munkát, bosszankodsz a visszautasítás miatt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Érzékeny vagy az adok-kapok egyensúlyára, de bedőlhetsz egy hozományvadász trükkjeinek - nem számít, hogy túl naiv vagy túl gyanakvó vagy.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel elektromosság vibrál a levegőben, a főnököddel vagy a pároddal összekaphatsz, de senki sem érti, miért vagy állandóan stresszes és ideges.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sikertelen utazás, váratlan felmondás okozhat idegeskedést, de kapcsolatodban munkahelyi kedvesed státusza nem befolyásolja szerelmetek minőségét.

Bak (12. 22-01. 20.) Az anyagi és szerelmi zűröket nem tudod varázspálcával megoldani, ne vesd bele magad meggondolatlanul egy kalandba vagy kockázatba, a dolog rosszul végződhet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egyik rossz randevút követi a másik, de talán észrevetted, hogy a férfiak hajlamosak megrettenni és elinalni, ha független és magabiztos nővel találkoznak.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkádban ki akarsz törni a ketrecedből, járgányod lerobbanhat, de a selyemlepedő remek kiegészítője lehet az üzletkötéssel egybekötött szerelmes éjszakának.

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói