Napi horoszkóp: Itt az ideje az önállósodásnak - augusztus 12.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 12.
Napi horoszkóp: augusztus 12.
Fotó: Getty/Glamour

A Vízöntő-Telihold felveszi a küzdelmet a Szaturnusszal, az Uránusszal és a Marssal, mely konstelláció egy időzített bomba, amely váratlan, előre nem látható eseményeket jelez kollektív és egyéni szinten is. Az energiák elektromosak, olyan feszültséget gerjesztenek, amely arra kényszerít bennünket, hogy a radikális újítás és változás útját válasszuk. Kapcsolatainkban és életünk egyik fontos területén megújulásra van szükség. Mivel a mai konstelláció idegrendszeri problémákat és balesetet okozhat, el kell sajátítanod valamilyen lazítási módszert. Ha egyeseket éppen ellenkezőleg, stimulál a mai energia, akkor itt a megfelelő pillanat egy merész projektet befejezni, kilépni a taposómalomból, önállósodni – kompromisszumok és engedmények nélkül. Az utazással és a közlekedési eszközökkel kapcsolatban óvatosságra van szükség, mert továbbra is jelentős a gépek meghibásodásának veszélye, de a nők is lázadoznak a férfiuralom ellen.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a párodhoz vagy a barátaidhoz fűződő kapcsolatod jóval megerőltetőbb, mint ahogy ezt valaha is elképzelted, nincs értelme közös jövőt tervezni.

Bika (04. 21-05. 20.) Sok jó ötleted van a munkahelyeden vagy tevékenységeid során, ám ha hiányzik a cselekvési szabadságod, ne ragadj le, keress más önkifejezési területeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma hagyd a garázsban a járgányt, anyagi konfliktus kirobbanása esetén igyekezz tiszta vizet önteni a pohárba, de ne dőlj be egyik rokonod magyarázkodásának!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a pénzügyi korlátozások megakadályozzák, hogy olyan projektet hajts végre, amely közel áll a szívedhez: kérj tippeket a barátaidtól ennek megoldására!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Párkapcsolatodban és a munkahelyeden is rivalizálás helyett engedményeket kell tenned, amit gyakran meg is teszel, de a mai napon betelik a pohár.

Szűz (08. 24-09. 23.) Csapdába kerülhetsz, és ha a felelősség, a kényszer és a különféle kötelezettségek betemettek, próbálj meg lehetőséget találni a túlnyomás feloldására.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod képtelen felhagyni a partizással, a nőügyeivel, sőt még a barátainak sem akar bemutatni téged, akkor emiatt búcsút is mondhatsz ennek a szerelemnek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy főnököddel a vezető pozícióért küzdötök egymással, de a családban vagy párkapcsolatodban is feszültségek támadnak – mindenki a saját útját járja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Konfliktus adódhat a rokonok, útitársak vagy kollégák között, amikor mindenki ódzkodik a felelősségvállalástól, de ma még vakációs kalandod is csalódást tartogat.

Bak (12. 22-01. 20.) Vásárláskor könnyen elveszíted az önkontrollodat, és mivel még a legnagyobb bankok sincsenek bebiztosítva csőd ellen, ha kell, idejében mentsed a pénzedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem élvezed a nyaralást vagy a nyár esti bulikat, mert a család és a párod is túl sokat követel tőled, ne hagyd magad provokálni, vedd fel a harcot ellenük.

Halak (02. 20-03. 20.) A Telihold segít megszabadulni az érzelmi függőségtől és a terhes kapcsolatoktól – kemény vagy, de csapatban többet teljesíthetsz, jobban járhatsz anyagilag.

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói