Napi horoszkóp: Kápráztasd el a világot! - augusztus 17.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos nem tud luxus nélkül élni, az Ikreknek fejébe száll a dicsőség, a Mérlegnek tisztáznia kell valamit. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 17.
Napi horoszkóp: augusztus 17.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Bika jegyében haladó Hold délutánig segít megőrizni és gyarapítani az anyagi javakat. A biztonság, a luxus és a családhoz való ragaszkodás elengedhetetlen számunkra, de mivel a Hold a délutáni és kora esti órákban quadrát fényszöget zár be az Oroszlán-Vénusszal, az élvezet és mások elkápráztatása a legfontosabb. Ám a mai nap nem alkalmas időpont arra, hogy érzelmileg kötődj másokhoz, vagy ajándékokkal próbáld megvenni a szeretetet. Lehet, hogy vitáid adódnak a pároddal, rokonaiddal pazarlásod, féltékenységed vagy szereplési vágyad miatt. A nők menstruációs görcsökkel és PMS-tünetekkel küszködhetnek. Az üzleti ügyekről este próbálj megfeledkezni. Elhatalmasodhat rajtad a hiúság, és inkább meghalnál, semhogy smink nélkül lépj ki az utcára. Ha kitör rajtad a vásárlási mánia, gondolj arra, hogy a minőségi áruk gyakran nem kerülnek sokkal többe, mint a vacakok. Különösen akkor, ha belekalkulálod, hogy tovább tartanak, és státuszodat is jelzik.

Kos (03. 21-04. 20.) Luxus nélkül ma nem tudsz létezni, de még ennél is fontosabb, hogy felismerd: az élethez szükséges melegséget nem csupán a hálószobai mutatványok jelentik.

Bika (04. 21-05. 20.) Irritáló légkör a családban érzelmi és anyagi elégedetlenséggel, de pillanatnyilag ne álmodozz olyan lakásról ahol a szomszédok a felső tízezer körébe tartoznak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A fejedbe szállt a dicsőség, talán az anyagi kopp-időszak hiúsítja meg mai randevúdat, de eszedbe se jusson a párodat támasznak vagy eltartónak tekinteni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha pénzről van szó, egy pasival nem tudsz csak barát lenni szexuális kapcsolat és némi anyagi támogatás nélkül, de barátot lehetőleg ne a vagyona miatt válassz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csak olyan helyzetek érdekelnek, amelyekben naggyá válhatsz, de kollégáid neheztelnek, mert sokkal több szólót akarsz énekelni, semmint az ínyükre volna.

Szűz (08. 24-09. 23.) Túlzott ragaszkodásod miatt terhessé válhatsz mások számára, és az esti órákban ne csak arra használd a fejedet, hogy legyen minek megtartani divatos kalapodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedveseddel tisztáznotok kell valamit: már az is rémes, hogy az üzletfele vagy, de minél szorosabb a személyes kapcsolatotok, annál több gondot okoz neked.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha munkahelyi románcod elvonja figyelmedet a feladataidról, ne csodálkozz, ha egyesek megpróbálják aláásni a tekintélyedet munkahelyi feletteseid előtt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szép, hogy egyik kollégád megpróbál segíteni a munkádban, de azt már nem kell elviselned, hogy a magánéleteddel és lelki nyavalyáiddal is foglalkozzon.

Bak (12. 22-01. 20.) Igyekezz behajtani kintlévőségeidet, mert ha most ellágyulsz, hamarosan nálad jelenik meg a végrehajtó, de foglalkozz egy kicsit égből pottyant szexis üzletfeleddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha randid van, felejtsed el családi problémáidat, de ha hagyod, hogy valaki beférkőzzön a szívedbe vagy az üzletedbe, akkor a szabadságodnak máris vége van.

Halak (02. 20-03. 20.) A csillagok nem tartják helyénvalónak, hogy az irodában a szerelmi életedről csacsogj, vagy az íróasztalon kerülj közelebbi kapcsolatba egyik ügyfeleddel.

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói