Napi horoszkóp: Nem tűrsz ellentmondást - augusztus 19.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika féltékeny lehet, a Skorpió könnyen vitába keveredik, a Baknak érdemes a párjára hallgatnia. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 19.
Napi horoszkóp: augusztus 19.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az ünnep előtt a Bika-Hold és a Neptunusz jóindulatú fényszöge miatt reggel talán időt kell szakítanod egyik rokonod meglátogatására, aki kórházba került, de ahhoz is kedvet érezhetsz, hogy tevékenységed az emberek megsegítése körül forogjon. Nem sokkal később a Hold és a Plútó trigon hatására megtapasztalhatod szexualitásod hatalmát, de az üzletkötésben is jeleskedhetsz. Azoktól a tárgyaktól is megszabadulhatsz, amelyekre már nincs szükséged. Ebédidőben a Bika-Hold együttállása a Marssal tehet arról, hogy környezeted ellentmondást nem tűrő embernek ismer meg, aki csak a saját hasznát tartja szem előtt, s keveset törődik mások kívánságaival. Ma ne menj fogorvoshoz, vigyázz a torkodra és a füledre, ne igyál jeges italt, ne egyél fagylaltot! A kora délutáni órákban a Hold belép az Ikrekbe, ahol kíváncsivá és gyorsan reagálóvá tesz. Ha ki vagy éhezve új élményekre, kapcsolatokra, akkor a nap második fele alkalmas időszak kapcsolattartásra, levelezésre és tanulásra.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma a fizetésed összegével méred saját értékedet, de a nap második felében olyan kiruccanást szervezhetsz, amely a családon belüli párbeszédet is elősegíti.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma pénzért dolgozol, de úgy fest, mintha féltékeny lennél, pedig a pasidat ki sem tudod zavarni az ágyadból – de eszedbe se jusson a nyakába akaszkodni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A konkurencia távoltartása érdekében délelőtt dolgozz a színfalak mögött, de a nap második felében gondolkodásodban legalább két lépéssel mások előtt jársz.

Rák (06. 22-07. 22.) Nagyon fontos számodra, hogy valamiféle család tagja legyél, még akkor is, ha azt a „családot” a barátaid jelentik, ám ha egy kapcsolat megromlik, bezárkózol.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nehézségeid vannak szakmai kapcsolataid fenntartásában, ne kényszerítsd magadat olyasmire, ami feldühít, de te lehetsz egy buli legnépszerűbb vendége.

Szűz (08. 24-09. 23.) Keményen megdolgozol a pénzért, a nyaralás vagy egy üzleti utazás jó ürügy lesz arra, hogy a szeretőddel maradj, ám este megbánhatsz egy meggondolatlan döntést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod az együtt töltött éjszaka után valamilyen értékes luxuscikkel akar meglepni, ne tiltakozz, délután viszont bárkivel elcseveghetsz bármiről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Könnyen vitába keveredsz a pároddal, ha soha nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni, pedig a kompromisszumok minden jó kapcsolat alapkövei.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma keményebben kell dolgoznod és a tudásodat bizonyítanod, mert szépséged, formás domborulataid jobban érdeklik férfi kollégáidat, mint egyéb képességeid.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha hallgatsz a párodra, aki a javadat akarja, az nemcsak érzelmi ügyekben lehet támasz, hanem olyan üzletben is, amely a meglévőnél jövedelmezőbb lehet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egy megfáradt nő néz vissza rád a tükörből, teremts lehetőséget magadnak otthonról kimozdulni: miért kell mindig ugyanazokat az arcokat látnod?

Halak (02. 20-03. 20.) Reklámod első sikerei máris mutatkoznak, de a nap második felében a családdal kapcsolatban rengeteg elintéznivaló szakad a nyakadba, látogatókra is számíthatsz.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói