Az Ikrek komoly konfliktus elé néz, az Oroszlán fizetésemelést kaphat: Napi horoszkóp: augusztus 19.

2021.augusztus.19.

A Hold még a Bak jegyében jár, de Szűz jegyében lévő Merkúr és a Mars együttállása arra figyelmeztet, hogy ha kockázatos vállalkozásba vagy állásváltoztatási játszmába kezdesz, előre meg kell tenned a szükséges óvintézkedésedet. Légy megfontoltabb és óvatosabb a döntéshozatalban, nehogy letérj az útról, s ne ragadj bele a vitákba és az elhamarkodott döntésekbe! Ha eddig a színfalak mögött dolgoztál vagy rangon aluli tevékenységeket végeztél, most már ne hagyd, hogy kihasználjanak. Ne dolgozz ingyen, ne ragadj le a jelentéktelen részleteknél, mellőzd a sértő bírálatokat, ne zsémbelj a pároddal, de csinálj magadnak egy kis reklámot és bizonyítsd be, hogy te vagy a cég legnélkülözhetetlenebb dolgozója.

 Napi horoszkóp: augusztus 19.
Napi horoszkóp: augusztus 19.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Egy állásajánlatra mondj igent, de ha csak az érdekel, hogy minden feladatot kipipálj, elmerülsz a téged bosszantó dolgok részleteiben és rémesen ideges leszel.

Bika (04. 21-05. 20.) Vállalkozásod nyereséget termel, de megtervezhetsz egy izgalmas kiruccanást a hosszú hétvégére: a logisztika fontos, de az érzéseidet se hagyd figyelmen kívül.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jobb, ha a mai családi összejövetelt idejében lemondod, mert ha mégis részt veszel ezen a cseppet sem békés hangulatú eszmecserén, komoly konfliktus elé nézel.

Rák (06. 22-07. 22.) A kommunikáció minden, kedves Rák: beszélj, még akkor is, ha hajlamos vagy az érzelmek megtartására, de legyél fokozottan óvatos a közlekedésben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fizetésemelést kaphatsz, de ne herdáld „vagyonodat”, annyira azért nem dúskálsz a javakban, ám egy merész húzással viszont visszakaphatod, amit elbokáztál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nélküled összeomlik a munkahelyi gépezet, főnököd végre észreveszi, hogy milyen nélkülözhetetlen vagy, győzelmet aratsz egy tárgyaláson, de ne ülj volán mögé.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod dühös, ne menj bele a vitába, de foglalkozz azzal, ami a színfalak mögött rejtőzik: titokkal, karmával, ám ha meghátrálsz, vesztes helyzetbe kerülsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vigyázz, mit mondasz, nehogy megijessz valakit, de fektess több energiát a hálózatépítésre és üzleti partnerekkel való együttműködésre, anyagilag is megéri.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Azt hajszolod, amit akarsz, de ne bíráld a főnöködet, és csak akkor vállalj föl egy munkahelyi viszonyt, ha hajlandó vagy elviselni a rosszindulatú pletykákat.

Bak (12. 22-01. 20.) A jó hír az, hogy a Hold a Merkúrral és a Marssal barátkozik a kalandok, és az ismeretlen területek szektorában, de utazás közben összezördülhetsz az emberekkel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hajtsd be a kintlévőségeidet, de kihívást jelent egy döntés meghozatala, főleg akkor, ha "adok és veszek" kérdésről van szó közted és a szeretőd között.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma a véleménynyilvánítás vagy egy pénzügyi csetepaté is veszélyessé válhat, de találkozol valakivel, és úgy döntesz, hogy a következő szintre emeled a kapcsolatot.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban