A Szűz kapcsolataiban kiéleződnek az ellentétek, a Bika egy izgalmas személlyel találkozhat - Napi horoszkóp: augusztus 20.

2021.augusztus.20.

Az ünnepnapon az Oroszlán-Nap szembenállásba kerül a Jupiterrel, ami túlkapásokra, határtalan lelkesedésre és túlzásokra hajlamosít. Ne merészkedj kevéssé ismert területekre, és ne hidd, hogy bármilyen stiklit büntetlenül megúszhatsz. A Jupiter a terjeszkedés bolygója, ezért most mindent meg akarsz szerezni. Ennek a bolygóállásnak legfőbb veszélye a pazarlás, az önhittség és az arrogancia. A Merkúr és az Uránusz közötti háromszög viszont inspirációt és eredeti ötleteket gerjeszt, szokatlan nézeteid, spontán, villámszerű felismeréseid lehetnek Ez a nap tehát nagyon alkalmas egy olyan probléma kezelésére, amelyet például eddig nem tudtál megoldani hagyományos módszerekkel. Másságodból és a komfortzónádból való kilépésből hasznot húzhatsz, új állásra bukkanhatsz, eredeti ötleteidet is készpénzre válthatod, humorérzékeddel pedig együttműködésre ösztönözhetsz másokat.

A Szűz kapcsolataiban kiéleződnek az ellentétek, a Bika egy izgalmas személlyel találkozhat - Napi horoszkóp: augusztus 20.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma lenyűgöz a felső tízezer világa, de túlzó elvárásaidnak képtelenség megfelelni, ám ha új munkahelyeden most megfelelsz, a jövőben még sokra viheted.

Bika (04. 21-05. 20.) Eszedbe juthat valami, amiben esélyt látsz céged, vállalkozásod vagy párkapcsolatod felvirágoztatására, de az sem kizárt, hogy pénzt kereshetsz a hobbiddal.

Ikrek (05. 21-05. 21.) Fogadd el, hogy vannak hibák, működési zavarok, de ahelyett, hogy felizgatnád magad, maradj nyitott hozzátartozóid pénzügyi vagy befektetési javaslataira.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér, de úgy szervezd meg az ünnepet, hogy olyan emberrel találkozz és működj együtt, akinek a kisujjában van az üzlet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A fiúd nem hétköznapi alak, de hiába akarsz gyereket tőle, elvi kifogása van az elkötelezettség ellen, sikeresen pályázhatsz viszont új munkahelyre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szakmai vagy rokoni kapcsolataidban kiéleződnek az ellentétek, de ma az lesz a legnagyobb kalandod, hogy kitanulsz egy új szakmát vagy beindítasz egy weboldalt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy találkozás nagyon feldobott, alig várod a folytatást, a pasi viszont nem akar nősülni, megállapodni, üzletről viszont ma lehetőleg ne tárgyalj.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szakmai és családi gondjaid megoldásának egyetlen útja, ha felhagysz egód felpumpálásával, de az ünnepi forgatagban hasznos kapcsolatokat építhetsz ki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jogi ügyekben rosszul áll a szénád, de egy mentőötlet kihúz a csávából, ám még mielőtt csalódás érhetne, kerüld a bizalmas kapcsolatot főnököddel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ügyvéd ismerősödet kölcsönnel segítsd, ne perköltséggel. ám ha mestere lettél a felszínes kapcsolatok kiépítésének, ma egy különleges, izgalmas személy jön eléd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma könnyen megszédít az elegáns csomagolás, talán nem is veszed észre, hogy nincs benne semmi, de számítógépedet a párod támogatásával lecserélheted.

Halak (02. 20-03. 20.) Ügyelj a szabályok megtartására, ne menj bele olyan ügyletbe, amely nem egészen etikus, de ha házasságod nem fejlődik, meg kell beszélnetek néhány dolgot.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.