Napi horoszkóp: ma ne hozz elhamarkodott döntéseket - augusztus 21. szombat

2021.augusztus.21.

A Hold a Vízöntő jegyében jár, a hajnali órákban a Szaturnusszal kerül együttállásba, ebédidőben pedig az Uránusszal zár be quadrát fényszöget: ellenőrizd szándékaidat és tetteidet, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem léped-e túl a határokat a kapcsolataidban.

 A harag rossz tanácsadó, augusztus 21-én a napi horoszkóp szerint próbálj inkább higgadt maradni
A harag rossz tanácsadó, augusztus 21-én a napi horoszkóp szerint próbálj inkább higgadt maradni
Fotó: Profimedia

Lehet, hogy segíteni akarsz egyik barátodon vagy rokonodon, de jobban jársz, ha távolról segíted őt anélkül, hogy érzelmileg túlságosan belekeverednél egy kínos helyzetbe. Ebédidőben az Uránusz robbanásveszélyes, idegborzoló helyzetet teremthet az életedben és a napi rutinodban. Mindez elkerülhető, ha megőrzöd higgadtságodat.

Ne hozz elhamarkodott döntéseket, ne ülj fel az érzelmi hullámvasútra! Félő, hogy amikor függetlenséged megőrzéséről van szó, nem ismered az engedékenységet. Ha találkozót beszélsz meg egy megrögzött agglegénnyel, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog eljönni!

Kos (03. 21-04. 20.) Barátodnak vagy rokonodnak olyan elvárásai lehetnek veled szemben, melyeknek nem tudsz megfelelni, de egy partin lesz alkalmad kiélni vadabbik oldaladat.

Bika (04. 21-05. 20.) Győződj meg arról, hogy rokonaiddal és munkaadóiddal kapcsolatos szándékaid egyértelműek, ám ha a munkádban váratlan változásra kerül sor, maradj rugalmas.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma több lehetséges megoldás is kínálkozik azoknak az üzleti vagy tanulmányi problémáknak a tisztázására, melyek az utóbbi időben erősen nyugtalanítottak.

Rák (06. 22-07. 22.) Jobb, ha egy megromlott barátságban vagy üzleti kapcsolatban nem támasztasz magas elvárásokat, de szeretőd talán kihúzhatja cégedet az adósságcsapdából.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A párod attól fél, hogy megfosztod a szabadságától, a pasid vagy munkahelyi főnököd kiszámíthatatlan reakciója pedig nagyon bosszantó lehet számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fordíts figyelmet a részletekre, ám ha érdekel az internetes álláskeresés, ma nekikezdhetsz, hiszen valakinek éppen a különleges ismereteidre lehet szüksége.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha üzletről van szó, kedvesed hamar kihozhat a sodrodból, de rendbe teheted a kapcsolatodat anélkül, hogy felesleges zűrzavartól és érzékenységtől szenvednél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kapcsolatteremtés ideális közege a világháló, de figyelj a meghozott döntéseidre, viszont véget vethetsz egy helyzetnek, amely sehová sem vezet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vigyázz, mert oldott hangulatoddal túllőhetsz a célon, és ha többet beszélsz, mint kellene, egyik kollégádat vagy rokonodat akaratod ellenére megsértheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha anyagi biztonságra vágysz, szegény pasi szóba sem jöhet nálad, de észre sem veszed, hogy mennyire nem tetszik hobó kedvesednek, hogy alig marad rá időd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Te aztán tudod, hogyan kell rokonaid türelmét próbára tenni, pedig a Vízöntő-telihold arra figyelmeztet, hogy inkább az „Élni és élni hagyni” legyen a jelszavad.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha azzal a nyomasztó érzéssel ébredsz, hogy valami nincs rendben a kapcsolatodban, villámcsapásként érhet a felismerés, hogy a párod el akar búcsúzni tőled.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.