Az Ikrek jó hírét valaki aláássa - Napi horoszkóp: augusztus 25.

2021.augusztus.25.

A Szűz jegyében lévő Merkúr a Halak-Neptunusszal áll szemben kritikus helyzetben. A Merkúr felelős a logikus, józan gondolkodásért, míg a Neptunusz az önzetlen segítségnyújtás, a tévedések, hamis illúziók és a művészi elképzelések planétája. A valóság helyes érzékelése, az őszinteség és a koncentráció ma a hiánycikkek listáján szerepel, és ez veszteségekben, túlzott hiszékenységben, hazugságokban, hamis reményekben, intrikában nyilvánulhat meg. Kommunikációs zavarok, félreértések várhatók, és ha még a járgányod is lerobban, ne lepődj meg, ha még az iparos is átver. Szétszórtságod, álmodozó hajlamod, önámításod miatt szaporodnak a félreértések, ezért sürgősen lépj ki az illúziók világából. Legyél őszinte, hiteles, nehogy elveszítsd néhány számodra fontos ember bizalmát! Lopás, csalás, megtévesztés veszélye sem kizárt. Illúziókra pedig nem építhető sem barátság, sem szakmai vagy üzleti kapcsolat. Legyél nagylelkű, de hidd, hogy másoktól ellenszolgáltatás nélkül lehet szívességet kérni.

 Napi horoszkóp: augusztus 25.
Napi horoszkóp: augusztus 25.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ne fütyülj a munkahelyi szabályokra, ha a többiekkel be akarod tartatni őket, ám ha egy „túl szép ahhoz, hogy igaz legyen„ ajánlatot kapsz, kérj gondolkodási időt.

Bika (04. 21-05. 20.) Remélhetőleg ma meg tudod különböztetni az élősködőket, a haszonlesőket és azokat a pasikat vagy barátnőket, akiket valóban a személyed érdekel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokonnal, főnökkel ne akadékoskodj, hazugságért, csínytevésért nagyot koppinthatnak az orrodra, de az sem kizárt, hogy valaki aláássa jó híredet.

Rák (06. 22-07. 22.) Külföldi utazás vagy szerződéskötés meghiúsulhat, s mivel ma az sem igaz, amit kérdeznek, járj a dolgok végére, de te is igyekezz ellenállni a lódítás kísértésének.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Elárultnak, kihasználtnak érezheted magad, úgy érzed, kevesebbet kapsz, mint a jogos részesedésed, de a következő nap már elismerést hoz erőfeszítéseidért.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valami fordított Csipkerózsika-történetet élsz át, amelyben a herceged egy link alak, akit meg kell menteni, de szakmai kapcsolataidat is a hamisság jellemzi.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Fontos papírokat hánysz el, kollégáid nem játszanak tisztességesen, intrika áldozata lehetsz, ezért ne oszd meg terveidet még azokkal sem, akikben eddig bíztál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kiderül, hogy hiába ülteted a pasidat egy fehér lóra, ettől még nem lesz lovag, barátod is átverhet, ezért óvakodj attól, hogy belesétálj egy pénzügyi csapdába.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a lakásod rendetlen, a párod, aki egyben a főnököd, nem tudna együtt élni veled, de mivel ez az ő cége, munkaidő alatt tartsd meg a három lépés távolságot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha az a dolgod, hogy megtanítasz másokat a hatékony munkaszervezésre, senkit sem győzhetsz meg alapelveidről, ha magad sem követed ezeket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lassan már azt sem tudod, hogy kiben vagy miben higgyél, de amíg a kedvesednek vagy üzlettársadnak dolgozol, nem tudod fedezni a létfenntartási költségeidet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kritikus pasidat páncélba öltözteted és lovagnak nézed, ettől még nem lesz az, a békából nem lesz királyfi, s vigyázz, mert fontos dolgot veszíthetsz el.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!