A Skorpió sok új barátra lel - napi horoszkóp: augusztus 26.

2021.augusztus.26.

A Szűz jegyében lévő Merkúr barátságos fényszöge a Plútóval arra hívja figyelmedet, hogy a tudás, az információ és a pénz hatalom. Minél nagyobb a tudásod, minél több üzleti, pszichológiai és kommunikációs ismerettel rendelkezel, annál több pénzt kérhetsz szolgáltatásaidért, és minél jártasabb vagy a tömegbefolyásolás, a meggyőzés és a médiaszereplés művészetében, annál nagyobb hatalomra tehetsz szert. Ma könnyen megy a rábeszélés, ezért sikerülhet meggyőznöd leendő munkaadódat vagy üzleti partneredet arról, hogy jól jár, ha neked adja a jól fizető megbízást. Az időpont kedvez az elemzői, kutatói tevékenységeknek, a tanulásnak, a PR-munkának, ezért kiváltképp azok számíthatnak nagyobb sikerekre és tekintélyre, akik írással, kereskedelemmel, elemzéssel, cégeladással, cégfelvásárlással vagy válságmenedzseléssel foglalkoznak. De a szex nemcsak technikai kérdés!

 napi horoszkóp: augusztus 26.
napi horoszkóp: augusztus 26.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A mai nap alkalmas állásvadászatra, ügyfélkeresésre, és ha egyre jobban végzed a dogodat, szolgálataidért a szakmai világ egyre nagyobb ellenszolgáltatást ajánl.

Bika (04. 21-05. 20.) Kifoghatsz egy „vastag ürgét”, egy üzlet is bejön, és ha külföldi úton veszel részt, szervezd úgy, hogy partnered meglátogathasson - így kétszeres lesz az öröm.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az otthoni tanulás alkalmas módszer azok számára, akik már dolgoznak, és az iskola elvégzése után rájönnek, hogy pénzügyi ismeretekre is szükségük van.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sikeres akarsz lenni, be kell kerülnöd a hírekbe, ma felismered az összefüggéseket, de ne cenzúrázd partnered mondanivalóját és ne mondj neki ellent.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha átveszed egyik kollégád munkakörét, anyagi pozícióid javulnak, de ne hagyd, hogy egyik rosszindulatú munkatársad egy üzleti tárgyaláson háttérbe szorítson.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma használd ki a PR-ban és a főnököd vagy a párod befolyásolásában rejlő lehetőséget, s küzdd le azokat az akadályokat is, amelyek visszatartották terveidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mielőtt valakiben megbíznál, győződj meg arról, hogy méltó-e rá, de ha megfeledkezel bizonyos praktikus tennivalókról, bizony keserű perceket élhetsz át.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sok új barátra lelsz, mentoraid segítik megoldani pénzügyi gondjaidat, s közös erővel, elhatározással komoly sikereket érhettek el már egy nap alatt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pályaválasztás, felvételi interjú, pénzügyi tárgyalás, netán pályamódosítás előtt állsz, ma kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy helyesen dönts.

Bak (12. 22-01. 20.) A legmagasabb elismerést is megkaphatod ezen a napon, amely szorosan összekapcsolódik egy külföldi munkalehetőséggel, tárgyalással vagy továbbképzéssel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha társaddal nemcsak anyagi problémáidat vitatod meg, hanem szexuális vágyaidról is beszélsz, akkor sokkal pozitívabb kötődés alakulhat ki köztetek.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai csillagállás átminősít egy baráti, családi vagy társas kapcsolatot, olyan gondolatokat ültet el a fejedben, amelyekkel érdemes foglalkoznod a közeli jövőben.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.