Az Oroszlán előléptetésre is számíthat - Napi horoszkóp: augusztus 27.

2021.augusztus.27.

A Hold már a Bika jegyében jár, délután harmonikusan kapcsolódik a Szűz-Nappal, így igen jó a megértés a nemek között. Békében, harmóniában, nyugalomban, rendezett és esztétikus környezetben élni olyan művészet, amelyet könnyen elsajátíthatsz. Erősen vonzódsz a szép és drága holmikhoz, de az élvezetek sem maradnak ki a mai programból. Mivel este a Vízöntő-Szaturnusz okozhat némi frusztrációt és érzelmi visszafogottságot, azért még a mai, rohanó életviteledben is legyen időd és türelmed arra, hogy makacskodás helyett szeretetteljesen reagálj. Azt viszont ne hagyd, hogy sakkfigurának használjanak egy üzleti vagy valami ingatlanügyhöz kapcsolódó pénzügyi egyezségben.

 Napi horoszkóp: augusztus 27.
Napi horoszkóp: augusztus 27.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Csak abból termelhetsz bevételt, amiért az emberek általában hajlandóak fizetni, de anyagi szempontból védelemre szorulhatsz élősködő barátaiddal szemben.

Bika (04. 21-05. 20.) Szívesen veszed át kedvesed és rokonaid jó hangulatát, de ha úgy érzed, hogy többet kell teljesítened, mint másoknak, hajlamos lehetsz otthagyni csapot-papot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Utazásod elmarad, s mivel rokonaid az üzleti érzéked hiányát bizonyos fogyatékosságnak tekinti, arra a következtetésre jutnak, hogy védelemre, segítségre szorulsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Hajlamos vagy több kényelmet, biztonságot és élvezetet keresni, ám ha a párod túlságosan tartózkodó és anyagias, ne reméld, hogy később majd megváltozik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne ijedj meg, ha főnököd hívat: nagy tervei vannak veled, de megeshet, a kilátásba helyezett előléptetés vagy új pozíció keresztezi házassági kilátásaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a megpályázott állást másnak, a pasidnak adják, akit te mind tudásban, mind tapasztalatban felülmúlsz, nehezen viseled el ezt az igazságtalanságot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Úgy fektesd be megtakarított pénzedet, hogy biztosítsd mindennapi életedet, de addig ne feküdj le a pasiddal, míg ki nem deríted, mit érez irántad valójában…

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha már a párod kedvéért sem akarsz odaadó háziasszony lenni, akkor gondolj legalább arra, milyen kínos lenne, ha a pasid visszaküldene a családodhoz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma dolgoznod kell, de ha anyagiakról van szó, rokonaid, kollégáid vagy a szeretőd vigyáznak arra, nehogy rossz helyen és rossz időben járjon el a szád.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy egy baba vagy egy szerelem kezd sokkal többet jelenteni számodra, mint az üzlet, de számodra katasztrófa lenne, ha nem keresnél elég pénzt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szeretnél kibújni a családi kötelezettségeid alól, ám ha mindig csak a csúcsokhoz viszonyítasz, s nem az átlaghoz, ma szomorúság, kiábrándultság várhat rád.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne akard ellenőrizni a párod személyes telefonhívásait, de az esti órákban lásd be, hogy a további vitákból és makacsságodból semmi jó nem származhat.

Ez is érdekelhet

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

G-Életstílus

Alvás előtti meditáció - Működik?

Alvás előtti meditáció - Működik?

G-Test

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái