Napi horoszkóp: Kedvezőtlen fényszögek borítják az eget - augusztus 28.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Ikreknek engedelmeskednie kell, a Szűznek ideje továbblépnie, a Nyilast veszteség érheti. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 28.
Napi horoszkóp: augusztus 28.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Vasárnap az Oroszlán-Vénusz szembenállásba kerül a karma urával, a Szaturnusszal: ha a Szaturnusz szorongatja vagy blokkolja szerelmi életedet, anyagi és érzelmi biztonságodat, ennek oka van. Sajnos ez a fényszög nem kedvező a házasság és a párkapcsolat szempontjából. Előfordulhat elhidegülés, szerelmi bánat, anyagi veszteség, kiábrándulás, szakítás és az érzések elfojtása. Munkaadódal, tekintélyszemélyekkel is nehézségek adódhatnak. Lehet, hogy félsz a szoros köteléktől, ugyanakkor, ha újra független leszel, elhagyatottságot érezhetsz. De a párodat se akard kalitkába zárni! Jó, ha elkerülöd a pazarlást, amikor már érzed az általános anyagi kopp-időszak következményeit, de ma számíthatsz arra is, hogy a szakmai és üzleti kapcsolatok sem alakulnak az elvárásaid szerint. Függetlenül attól, hogy miért ér véget vagy miért romlik meg egy kapcsolat, a veszteséget feltétlenül fel kell dolgoznod, ám ha meg akarod őrizni legfontosabb kötelékedet, figyelj oda az adok-kapok egyensúlyára!

Kos (03. 21-04. 20.) Vond meg számító partnereddel való kapcsolatod mérlegét, tervezd meg a költségvetést, és ha együtt kell működnöd másokkal, ügyelj szükségleteid kielégítésére.

Bika (04. 21-05. 20.) Szakmai vagy családi patthelyzetben változásra és felelősségvállalásra van szükség, ám ha nem követed főnököd utasítását, holnap akár be se menj az irodába.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Engedelmeskedned kell a törvényeknek, még ha igazságtalanok is, egy kapcsolat véget érhet, ráadásul a pénzügyek terén is veszteséget jeleznek a bolygók.

Rák (06. 22-07. 22.) Előfordulhat, hogy a párod vagy a közös üzlet miatt olyan felelősséget vállalsz, amely korlátozza hozzáférésedet azokhoz a dolgokhoz, amelyekre szükséged van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod érzelemszegény, megrögzött agglegény, vagy az esküvőd meghiúsul, megeshet, hogy emiatt egyszer s mindenkorra vége mindennek köztetek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha valaki lapátra tesz vagy megrövidít, lépj tovább, de ne csodálkozz, azon, hogy kollégáid sajnálatos tévedésnek tartják a pasidtól való pénzügyi függőségedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Manapság egy kis flörtnek nincs nagy jelentősége, még ha több is történik közted és barátod vagy üzlettársad között, de idősebb pasid hamar unalmassá válhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem gondolhatod komolyan, hogy főnököd beleszeret egyik alkalmazottjába, de még jobban elkeseredhetsz, ha nincs kivel megosztani az otthonodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy külföldi állásajánlat vagy kapcsolat miatt ne kötelezd el magad túl hamar – ha utazol, eladsz vagy vásárolsz, akadályokba ütközhetsz vagy veszteség érhet.

Bak (12. 22-01. 20.) Még soha életedben nem üzleteltél olyan vonzó pasival, mint amilyen új megbízód, mégis elutasítod a szexet, mert tudod, hogy ő inkább gazdag nőkre vadászik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kapcsolatodban egyensúlyt kell teremtened a szeretet és az elkötelezettség között, ám ha a viszonyotok korlátozóvá válik, ne tarts ki mellette.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha annyira megvisel a munka, a rutin és a pénzhiány ahhoz, hogy érzelmileg elérhető legyél munkahelyi kedvesed számára, még a szextől is elmehet a kedved.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Brad Pitt Magyarországon van, mutatjuk, hol futhatsz vele össze egészen biztosan

Dobj el mindent: Brad Pitt Magyarországon van, mutatjuk, hol futhatsz vele össze egészen biztosan

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)