A Bika új állást csíphet meg az interneten - Napi horoszkóp: augusztus 28.

2021.augusztus.28.

A Bika-Hold és az Uránusz együttállása miatt meglehetősen pörgősnek ígérkezik a délidő, ami egyeseknek idegességet okozhat, míg mások számára felpezsdítő időszak lehet a kapcsolatok és az új pénzforrások felkutatása területén. A jólét és egy kis luxus annyira fontos lehet számunkra, hogy minden áron el akarjuk érni. Ám ha ez nem sikerül, elégedetlenek és idegesek lehetünk. Azok számára viszont, akik új partnert keresnek, ez a helyzet nagyon izgalmas. A meglévő kapcsolatokban viszont a dolgok egészen máshogy néznek ki: a meglévő társ hirtelen több szabadságra vágyik, mert az Uránusz felébreszti benne a lázadás szellemét. Az esti órákban viszont, amikor a Hold a Szűz-Marssal barátkozik, a földön járunk, gyakorlatiasak vagyunk. A pasik örömmel ajánlkoznának hitvesi szerepre, de mivel mindenben a tökélyre törekszünk, be kell ismernünk, hogy elvárásainknak szinte képtelenség megfelelni.

 Napi horoszkóp: augusztus 28.
Napi horoszkóp: augusztus 28.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A bevételeid növekednek, de a kiadásaid is - az anyagi függetlenség azt jelenti, hogy elég pénzt gyűjts össze ahhoz, hogy ne kelljen idegeskedned miatta.

Bika (04. 21-05. 20.) Új állást csíphetsz meg az interneten, ám ha a gyermekáldásról sem szeretnél lemondani, az esti órákban talán felbukkan valaki, aki alkalmas az apaszerepe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szokatlanul találékony vagy, tetszik, hogy segítő kezet nyújthatsz a családodnak, mert a hasznosság és pótolhatatlanság érzése belső elégedettséget ad számodra.

Rák (06. 22-07. 22.) Barát, üzletfél szükségét érzi, hogy támogasson, ha megoldandó problémád van, ha viszont állást keresel, akkor itt az ideje, hogy bemutasd a képességeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkahelyi főnököd az érzéki nőt látja benned, tartsd észben, hogy ritkán fordul elő az életben, hogy egy sikeres pasi megkérje a beosztottja kezét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jóllehet sokat jelent számodra az üzleti karrier és a nyereség, a pasid most inkább azt díjazza, hogy az érzékiség megfér benned a komoly felelősségérzettel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nincs világos elképzelésed arról, milyen legyen üzleti vagy szexuális kapcsolatod, olyan helyzetben találhatod magad, amely nem a kedvedre való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a partnerednek különleges képessége van arra, hogy kínos helyzeteken kapjon, ki kell találnod, mivel tüntetheted fel magad a legkedvezőbb fényben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha sikeres vagy munkád anyagi vonatkozásában, de veszélyezteted az egészségedet és lelki nyugalmadat, nem sok örömet lelhetsz különleges tevékenységeidben.

Bak (12. 22-01. 20.) A szinglik számára ez a hétvége nyugodt, és rajtad áll, hogyan értékeled ezt, ám ha szeretnél anyává válni, találkozhatsz egy pasival, akitől rögtön gyerekeket akarsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megszerezhetsz egy olyan állást, melyre az interneten jelentkeztél, de mivel neked is megvannak a magad hibái, képtelen vagy boldogulni a háztartással.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma csekély tehetséget tanúsítasz az üzlet iránt, te inkább művész vagy, de mivel anyagi érdekek is vezérelnek a szerelemben, tanulj bele az odaadó társ szerepébe.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!