Napi horoszkóp: Merj kezdeményezni - augusztus 29.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Ikrekre rátalál a szerelem, a Mérlegnek ideje szórakoznia, a Halak extra jövedelemre tehet szert. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 29.
Napi horoszkóp: augusztus 29.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Hétfőn a kora reggeli órákban a Szűz-Hold és a Neptunusz szembenállása miatt könnyen összezavarodhatsz, ám a Plútó harmonikus fényszöge lehetővé teszi, hogy kiéld kreativitásodat a festéstől a zenélésig. Mivel a Hold nem sokkal később már a Mérleg jegyében jár, a mai nap a kiegyensúlyozottság és a pasicserkészési hadművelet jegyében telik. A Hold és a Merkúr együttállása, valamint az Ikrekben lévő Mars barátságos fényszöge miatt vidám vagy és közvetlen, érdeklődésed fókuszában a szerelem és a társkeresés áll. Értékes órákat tölthetsz el a pároddal, a szinglik pedig nyitottak az új ismeretségekre. De a mai bolygóállás a tárgyalásoknak és az üzletnek is kedvez, mivel szellemileg aktív vagy és jó ítélőképességgel rendelkezel. Kiváló alkalom arra is, hogy érzelmeidet közöld szeretteiddel. Hidd el, hogy a pasik is arra vágynak, hogy a nők felcsípjék őket és bálványozzák az értelmi képességeiket. Merj kezdeményezni!

Kos (03. 21-04. 20.) A jó társalgáshoz a feleknek ki kell venniük részüket a beszédből és a figyelmes hallgatásból is, de leszólíthatod azt a pasit is, aki életedet teljessé teheti.

Bika (04. 21-05. 20.) Ülsz a csinos kis üzletedben, egy gyönyörű irodában, de nem feledkezhetsz meg arról, hogy a pénzügyi világban csak az erősek maradnak talpon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szerelem jellemzi ezt a napot: némi vadság, kis flört, de ne lepődj meg, ha egy Kos vagy Mérleg nem úgy viselkedik, mintha közömbös volna a vonzerőd iránt.

Rák (06. 22-07. 22.) Rendkívül igényes vagy a környezetedre, de igyekszel eltávolodni a fenyegető eseményektől: munkahelyeden vagy a családban még haragodat is elfojtod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ezer módja van annak, hogyan tehetsz izgalmassá egy átlagos napot, most kell társaságba, színházba menni: mindezt lehet kettesben vagy barátokkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha önmagadra akarsz pénzt áldozni, az nem is olyan nagy baj: el lehet menni a kozmetikushoz, de vajon helyes, ha csak a munkáddal és az üzlettel törődsz?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Képzeld csak el, mekkora móka lesz lefoglalni egy utószezoni nyaralást, de ne azért menj el, hogy kipihend magad, hanem hogy szórakozz és bepasizz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Anyagi gondjaid megoldására csak átmenetileg hozhat gyógyírt egy kisebb-nagyobb kölcsön: ezt a lehetőséget csak akkor használd ki, ha mást már nem tehetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sikeresen verbuválsz magad köré társakat, akik vállalkoznak közös programokra, ismerőseid pedig csodálják, hogy nem félsz ráhajtani egy nőfaló szívtipróra.

Bak (12. 22-01. 20.) A munka megszállottjaként elismerést vívhatsz ki magadnak szakmai körökben, de hogy vagy képes a párodnak dolgozni, anélkül, hogy vitát provokálnál?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Imádsz utazgatni, újfajta ízeket, embereket és élményeket felfedezni, s ha szívesen tréfálkozol a pároddal, izgalmas beszélgetéssé alakíthatod a köznapi társalgást.

Halak (02. 20-03. 20.) Plusz jövedelemre tehetsz szert, ami érkezhet jutalék, kártérítés vagy társulásból származó haszon formájában, de a családban magadra haragíthatsz valakit.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné élete legmerészebb ruhájában lépett a nyilvánosság elé

Katalin hercegné élete legmerészebb ruhájában lépett a nyilvánosság elé

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói