Napi horoszkóp: merj kockáztatni, változtatni - augusztus 3.

2021.augusztus.3.

A Szűz jegyében lévő Vénusz és a Bika-Uránusz trigon fényszöge változatosságban, váratlan kedvező fordulatokban bővelkedő napot ígér. Ez az időszak kedvez a munkahely-változtatásnak, gépparkod felújításának, és ha arra támad kedved, hogy új szabadidős elfoglaltságot vagy partnert keress magadnak, akkor szakíts a megszokással és a hagyományokkal, s merj kockáztatni, változtatni. Szerelem első látásra szituáció is gyakori ennél a konstellációnál, a kreativitást igénylő tevékenységek pedig váratlan nyereséget hozhatnak. Ne csodálkozz azon, ha leterít a szerelmi villámcsapás, de egyelőre nem érdemes tartós kapcsolatra gondolnod. Énekesek, művészek, showman-ek, feltalálók, üzletemberek számára viszont elérkezhet a nagy áttörés időszaka.

Napi horoszkóp augusztus 3.

Kos (03. 21-04. 20.) Előnyös szakmai vagy pénzügyi döntést hozhatsz, új munkát találhatsz, szerelembe eshetsz a munkahelyeden, de fogadd el és toleráld mások különcségeit.

Bika (04. 21-05. 20.) Hobbidból, kreatív tevékenységedből váratlan hasznod származhat, de ne csodálkozz, ha főnököd közelében megdobban a szíved, és érzed a szerelmi villámcsapást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Összebútorozhatsz a pároddal; ha nehéz kifejezni az érzéseidet, de elgondolkodsz azon, mi okozza ezt az érzelmi gátat, valami újat fedezhetsz fel magadról.

Rák (06. 22-07. 22.) Felejtsd el a régi beidegződéseket, most csak kapcsolataid és eredeti ötleteid révén juthatsz pénzhez, de izgalmas pillanatokat élhetsz át egy különleges emberrel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sok pénzt keresel egy merész ötlettel, pályamódosításra is sor kerülhet, de oszd meg terveidet a pároddal, főnököddel az együttműködés javítása érdekében.

Hátráló bolygók, súrlódások és bizonytalanság - Itt az augusztus havi nagy horoszkóp

Szűz (08. 24-09. 23.) Hivatalos utazásod anyagilag kifizetődik, de az sem kizárt, hogy valaki, akitől a bevételed függ, de aki csak futó kalandot keres, túl gyorsan kezd flörtölni veled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nehéz lesz megkapnod azt a romantikaadagot, amit szeretnél, de ne csüggedj, mert a szex és az üzlet frontján valami kellemeset fedezel fel, váratlan módon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelem első látásra szituáció még veled is megeshet, de valószínűleg ellentétes nézeteid vannak a pároddal, és nem sikerül közös nevezőre jutnotok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha most változtatsz állást – némi protekcióval – fantasztikus karrier vár rád, népszerű vagy a munkahelyeden, sőt, még egy irodai kalandra is számíthatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai nap izgalmas meglepetéseket ígér szerelmi és anyagi téren, ha elutazol szabadságra, vagy gyökeresen változtatsz néhány szokásodon és kedvteléseden.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mi rossz van abban, hogy ha számodra fontos a pénz: azzal fekszel le, akinek pénze van, de a pénz olyan irányból is jöhet, amire nem is számítottál volna.

Halak (02. 20-03. 20.) Tisztázni kell néhány érzést, különösen akkor, ha az utóbbi időben elfojtottad érzelmeidet, komputered viszont segít az üzletkötésben és a társkeresésben.

Ez is érdekelhet

Hogyan viselj esőkabátot stílusosan? Mutatjuk!

Hogyan viselj esőkabátot stílusosan? Mutatjuk!

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!