Napi horoszkóp: Ne bízd másra a fontos döntéseket! - augusztus 30.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika bosszankodik, az Ikreknek jobb ágyban maradnia, a Rák kapcsolatai bonyolódnak. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 30.
Napi horoszkóp: augusztus 30.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold a Mérleg jegyében a mai napon megerősíti bennünk a harmónia, a szép környezet és a megfelelő, kitűnő modorú társ iránti vágyat. Reggel a Hold szembenállása a Kos-Jupiterrel szembehelyezhet minket a törvénnyel és a hatóságokkal, és mivel senki és semmi sem elég jó számunkra, túl magas mércénk és túlzó elvárásaink elriaszthatnak néhány pasit. Hajlamosak lehetünk túlzásokra, arroganciára, pazarlásra, és óvakodjunk attól is, hogy másokra bízzunk fontos döntéseket. Konfliktusok, hátrányok vagy problémák adódhatnak szerelmi életünkben vagy hivatalos ügyeink intézése során. A máj és az epe kíméletre szorul.

Kos (03. 21-04. 20.) Az utóbbi időben tett erőfeszítéseid meghozzák gyümölcseiket, de a törvény előtt nem mindenki egyenlő, párkapcsolatodon viszont sokat lehetne javítani.

Bika (04. 21-05. 20.) Bosszankodsz, mivel bizonyos üzleti és szakmai projektek elakadnak, ám ha emiatt másokat hibáztatsz, nagyot tévedsz: te vagy a felelős azért, ami veled történik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vannak napok, amikor jobb ágyban maradni, a mai nap is ezek közé tartozik, ráadásul védekezned kell a barátod és pénzéhes kedvesed okozta kiábrándulás ellen.

Rák (06. 22-07. 22.) Ami a munkahelyi és családi kapcsolataidat illeti, a dolgok bonyolódnak, ezért pontot kell tenned azokra a helyzetekre, amelyeken javítani szeretnél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A cél: baráti, üzleti köröd bővítése, de párkapcsolatod is változást kíván, ez az egyetlen módja annak, hogy azt kapjátok, amire mindkettőtöknek szüksége van.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha kétségbeesetten töritek a fejeteket a pároddal, hogyan teremthetnétek elő a pénzt a közös lakás megvásárlására, használd fel kapcsolataidat az ügy érdekében.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne ess túlzásokba, ne legyél fölényes, de ha párkapcsolatodban elnyomottnak érzed magad, ne keress bonyolult és nem igazán tisztességes megoldásokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A bolygók ma arra ösztönöznek, hogy tedd meg a szükséges lépéseket a felszínre kerülő és az anyagi biztonságodat veszélyeztető kérdések tisztázására.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ami szerelmi, szakmai és üzleti kapcsolatodat illeti, józan eszed és veled született bizalmatlanságod segít abban, hogy a földön maradj, és ne higgy a csodákban.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden és a családban is ügyesen kell manőverezned, de ne reagálj érzelmileg bizonyos helyzetekre, jobban jársz, ha hagyod, hogy az értelem vezessen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy olyan utazást, szakmai vagy üzleti kapcsolatot kezdeményezel, amely idővel csalódásnak bizonyul, de fogadd el az őszinte bocsánatkérést.

Halak (02. 20-03. 20.) Üzleted és szexuális életed is felpörög, de használd ki a mai napot, hogy felülvizsgáld hozzáállásodat és szükség esetén korrigáld döntésedet, viselkedésedet.

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói