Napi horoszkóp: A környezeted ma megismerheti a fullánkodat - augusztus 5.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Ráknak el kell kerülnie a féltékenységet, az Oroszlánnak bíznia kell másokban, a Szüzet bajba sodorhatja a szókimondása. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 5.
Napi horoszkóp: augusztus 5.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Végre elérkezett a hét utolsó munkanapja! A Hold szombat estig a szexi és titokzatos Skorpió jegyében halad. A nap közepén a Hold és az Oroszlán-Nap quadrát fényszöge táplálja a hatalom és az irányítás utáni igényedet, de nem feded fel lapjaidat. Ez a fényszög üzleti, pénzügyi, nőgyógyászati problémákhoz, munkahelyi nehézségekhez vezethet. A nők dominanciája és a partner birtoklásának igénye pedig párkapcsolati feszültségek okozója lehet. De hasznos lehet az intimtorna: segít a hólyaggal kapcsolatos problémákon. A késő esti órákban, amikor a Hold szembenállásba kerül a Bika-Uránusszal különcséged, makacsságod és ingerlékenységed miatt környezeted megismeri fullánkodat. Hajlamos lehetsz a bosszúállásra is, ha úgy érzed, hogy a párod vagy egyik hozzátartozód kezd kicsúszni az irányításod alól. Ébredj rá, hogy a szeretett lény fölött nincs hatalmad!

Kos (03. 21-04. 20.) Meggondolatlan kiadásaid vagy adósságaid miatt sértődés és feszültség támadhat párkapcsolatodban: bárcsak szeretettel tudnátok megoldani a nézeteltéréseiteket.

Bika (04. 21-05. 20.) Életed olyan, mint az ismeretlen egy egyenletben, s mivel kapcsolatodban a változás stresszt okoz, a szex terén szembesülhetsz a „Ma ne” szindrómával.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kettősséged és az újdonságok folyamatos keresése olyan nővé tesz, aki jól kezeli a váratlan helyzeteket, de néha neked is irányítanod kell szakmai környezetedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Kerüld a féltékenységet és a paranoiát: jobb lenne, ha őszinte lennél, beismernéd félelmeidet, s megkérnéd a párodat és barátaidat, hogy nyugtassanak meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bármi áron sikereket akarsz elérni, ami szakmai és családi konfliktust okoz, ám ahhoz, hogy ezt elkerüld, vetkőzd le fölényedet, s bízz jobban másokban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az ellenőrzés iránti igényed valóban túlzott, és a probléma az, hogy nem lehet mindent besorolni egy meghatározott szabály alá: szókimondásod bajba sodorhat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha jól keresel, akkor ma felébredhet benned a gyanú, hogy a párod csupán a pénzedre hajt, de éppen ezért eszedbe se jusson kiegyenlíteni az adósságait.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Meg kellene szabadulnod irányításmániádtól: szabadabbnak érzed majd magad, ha a párodat, családodat és minden új dolgot olyannak fogadsz el, amilyen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha utolért a munkahelyi stressz, szükséged lesz néhány zavartalan órára, ezért ha problémát okoz néhány telefonhívás, fogadd meg, hogy kikapcsolod a mobilt.

Bak (12. 22-01. 20.) Erős szexuális indíttatású partnered nagyra értékelné, ha már az első randevútok az ágyban érne véget, de inkább várd ki, amíg jobban megismeritek egymást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai napon pattanásig feszül a hangulat, de még csak leplezni sem próbálod, mennyire bosszantanak az olyan kötelezettségek, mint a család vagy a házasság.

Halak (02. 20-03. 20.) Képtelen vagy szót érteni a pároddal, és ha úgy döntesz, hogy nem használod a közösségi médiát, nem olvasol híreket, enélkül is sok mindent megtapasztalhatsz.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját