Napi horoszkóp: Élvezed a tabuk megtörését - augusztus 6.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bikára utazás vár, a Rákot megtalálja a szerelem, a Mérleggel mindenki üzletelni akar. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 6.
Napi horoszkóp: augusztus 6.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Lehet, hogy nyugtalanul ébredsz, mert a Skorpió-Hold szembenállása a Bika-Marssal és quadrát fényszöge a Vízöntő-Szaturnusszal a hajnali órákban felbosszanthat. De nem sokkal később a Hold és a Rák-Vénusz trigon fényszögének köszönhetően már élvezni fogod az érzelmekkel együtt járó szexet. Ma a csábítás lesz a legfontosabb feladatod, de most érdemes adószakértőt is keresni. A kora esti órákig a Skorpió-Hold barátságos fényszöge a Neptunusszal és a Plútóval aktív képzelőerőt és a művészetek iránti fokozott érdeklődést jelez. Remek alkalom arra is, hogy elmélyedj a pszichológiában, vagy ha éppen ahhoz van kedved, a zuhany alatt vagy a tengerben szeretkezz. A Hold-Plútó kapcsolat felébreszti érzékiségedet és üzleti érzékedet. Élvezed a tabuk megtörését, de befektetőket is könnyen találhatsz vállalkozásodhoz. A kora esti órákban, amikor a Hold már átlép a tüzes Nyilasba, életszemléleted derűlátó, játékos vagy, szeretsz kiruccanni, filozofálgatni és flörtölni.

Kos (03. 21-04. 20.) A jó szex nem jelenti azt, hogy mindig tűzijáték lobban fel, párod óhajairól azonban ne feledkezz meg, de este a Nyilas-Hold aktiválja felfedező hajlamodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazz el a pároddal kettesben, de ne lógj a nyakán, ne féltékenykedj, és igencsak helytelen hangot adnod a párod idejével vagy pénzével kapcsolatos követeléseknek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor jelentkezel egy jól fizető állásra, hívd fel magadra a figyelmet, de kapcsolatodban nem engedheted meg magadnak, hogy továbbállj egy „zöldebb legelőre”.

Rák (06. 22-07. 22.) A szerelem betör az életedbe, de rafinált pasid rögtön felismeri s élvezi, hogy félénk és visszafogott homlokzatod mögött sok ördögi és szokatlan fantázia rejtőzik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy együtt akarsz élni a pasiddal biztonságos otthonban és jómódban, este viszont egy kalandor típus mellett felébred benned a vadászösztön.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudod, hogy szponzoraid csak akkor vesznek komolyan, ha megbízhatónak látnak, párod kettőtöknek is elegendő bizakodása azonban szavatolja a sikert.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel jó érzéked van a pénzhez, és tudod, hogyan vesd be vonzerődet, mindenki veled akar üzletelni, a szinglik viszont este sok telefonhívást fogadnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A közös utazás alkalmával párod szexuálisan odaadóbb, mint máskor, de ma jó érzéked van mások pénzének vagy külső pénzforrások felhajtásához is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha befektetéseid áttekinthetetlenek, dolgozz ki új stratégiát, de ne beszéld be magadnak, hogy viszonyod csupán érzéki, hiszen mindketten többre vágytok.

Bak (12. 22-01. 20.) Társasági és baráti szektorodban élvezed hódításaidat, ám ha szükséged van rá, ne habozz, kérj támogatást a párodtól, bár lehet, hogy te vagy az, aki ezt nyújtja.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai megbízás épp megfelelő lesz, meghozza számodra a javuló anyagi helyzet örömét, este viszont új baráti vagy szakmai kapcsolat keletkezhet.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap kiváló nyaralásra, párodban vonzó tulajdonságokat fedezel fel, művészként jól kereshetsz, de ne lepődj meg, ha a párod este kimarad a munkatársaival.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját