Napi horoszkóp: Ma szárnyra kap a romantika és a kreativitás - augusztus 7.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Szűz napja kézzelfogható haszonnal zárulhat, a Baknak szerelmet vallanak, a Halak kreativitása pénzforrást hozhat. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 7.
Napi horoszkóp: augusztus 7.
Fotó: Getty/Glamour

Ma kialakul egy spirituális-romantikus csillagkép: a Rák-Vénusz és a Halak-Neptunusz közötti trigon, melynek értelmezése szerint az önzetlen emberi szeretet összekapcsolódik az isteni szeretettel. Az ágyban majd felfaljátok egymást a pároddal, a művészek ihletett állapotba kerülnek. Ha megteheted, töltsd vízparton ezt a napot. Kérhetsz és kaphatsz is szívességet, ráadásul felismerheted lelki társadat is. De mivel ma a Vízöntő-Szaturnusz korlátozásokat okozó fényszöget zár be a Bika-Marssal, ez a konstelláció az önfegyelmedet teszteli, amikor nem vagy hajlandó engedelmeskedni parancsoknak, vagy szívesen bedobnád a törülközőt, amikor valamilyen akadályt vagy veszteséget kell elhárítanod. A frusztráció és a nehézségek az élet velejárói, és most ez a két gonosztevő éppen ezeket hozza felszínre. Ám erre fel tudsz készülni ahelyett, hogy a sorsra, a párodra vagy a főnöködre panaszkodnál. Mivel az ellenőrizetlen harag balesetet okozhat, gondolj arra, hogy eddig is mindenre született megoldás.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha közös fedél alatt élsz a pároddal, akkor azt, amit ő kíván, tekintsd fontosabbnak saját igényeidnél, de jogod van begurulni, ha veszélybe kerül a megélhetésed.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha összejött a társaság, menjetek strandolni, de makacsságod miatt kihúzhatod a gyufát a főnöködnél, és ha állás nélkül maradsz, kicsúszik a kezedből a gyeplő.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jóleső érzés, hogy szeretteidnek biztosítani tudod a legszükségesebbeket, de a megrendelések késnek, és emiatt kollégád vagy üzletfeled begurul.

Rák (06. 22-07. 22.) A nyaralás és a kreativitás jól illeszkedik ehhez a csodálatos időszakhoz, de egy barátság vagy éppen a házasságod kerülhet veszélybe az anyagi kopp-időszak miatt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A Mars és a Szaturnusz szakítást, állásvesztést okozhat, de még a szeretődről is kiderülhet, hogy csak egy gátlástalan aranyásó, pénz nélkül, tele adóssággal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha összefogsz a pároddal, a nap kézzelfogható haszonnal zárulhat, de egyik kollégád megpróbálja elhappolni a munkádat és az üzletedet, ráadásul baleset is érhet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ügyfeleid többet vásárolnak tőled, ha érezteted velük, hogy mennyire fontosak számodra, de szerelmi csalódás érhet, s vállalkozásod sem a tervek szerint alakul.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelem, a kreativitás szárnyra kap, de magánéletedben bizonyos dolgok nem várhatnak, ám ahol csak lehetséges, próbáld meg elkerülni a haragkitörést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Már most elégedetlen és frusztrált vagy az újabb koronaválság és a megszorítások miatt, ám ha ügyes fészekrakó vagy, megvalósíthatod a család álmát.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy romantikus környezetben a párod talán rászánja magát, és végre szerelmet vall, de fontos, hogy határokat állíts fel anyagi ügyeidben és vállalkozásodban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi ügyeidben minden remekül alakul, ám sem a jegyedben lévő Szaturnusz, sem rokonaid nem tolerálják lázadási kísérleteidet, és rálépnek a fékre.

Halak (02. 20-03. 20.) Önzetlenségedből sokat nyerhet párkapcsolatod, kreativitásod új pénzforrást hozhat, de kezeld tudatosan a haragodat, pénzügyekben pedig ne állapodj meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője