Napi horoszkóp: Az idegesség és a stressz veszélye egyre nagyobb - november 13.

2021.november.13.

A Merkúr és az Uránusz szembenállása lehet az oka annak, hogy ezen a szombaton előre megtervezett programjaid felborulnak. Az online tevékenységeiden és a pénzügyeiden át, az élelmiszerellátásig izgalmakkal, váratlan helyzetetekkel kell szembenézned. Az idegesség és a stressz veszélye egyre nagyobb, mivel az Uránusz a modern technológiát jelképezi, amelynek működése idén kiszámíthatatlan. Növekszik a viták, provokációk, adatlopások, a pszichológiai és fizikai természetű elidegenedések veszélye. Emellett valószínűleg hirtelen valutaválságra, a piac/tőzsde extrém ingadozásaira is számítani lehet ebben az időszakban. Ha hamar fölkapod a vizet, stressz-szinted is megemelkedik. Nem alkalmas az időpont utazásra, repülésre, mert ebben az időszakban gyakoriak lesznek a balesetek. Számítógéped vagy a járgányod is tönkremehet, ezért amikor megszervezed a napodat, gondolnod kell az esetleges krízishelyzetekre. Meggondolatlan kijelentéseid miatt is kínos helyzetbe kerülhetsz.

Napi horoszkóp: november 13.
Napi horoszkóp: november 13.
Fotó: Gettyimages.com

Napi horoszkóp: november 13.

Kos (03. 21-04. 20.) Nehezen találod meg a hangot kollégáiddal, barátaiddal és ügyfeleiddel, ráadásul még finanszírozási vagy számlákkal kapcsolatos problémákkal is szembesülhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne foglalkozz pénzügyekkel, és ha meggondolatlanul vérig sérted a párodat, szavaidat nem lehet csak úgy visszaszívni, ez viszont véget vethet kapcsolatodnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden vagy utazásod során nem minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd, és ha jelenlegi állásoddal valami nincs rendben, próbálj meg tovább lépni.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel egyszerűen ingerlékeny s feszült vagy, ne keress társat vállalkozásodhoz, anyagi ügyleteidhez, a szerelemben pedig óvakodj a félrelépés kísértésétől.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Indulatos, ideges lehetsz, ezért először gondolkozz, aztán beszélj, munkádban is sok a bizonytalanság, családodban pedig senki sem akar alkalmazkodni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Járgányod, számítógéped tönkremehet, munkahelyi vitákra is fel kell készülnöd, de egy olyan változással is szembesülhetsz, amely szakmai irányváltást hozhat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Úgy érzed, minden összeomlik, párod, üzletfeleid reakciói kiszámíthatatlanok, de egy baráti, üzleti vagy intim kapcsolat hitelességét is ellenőrizned kell.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Provokáló stílusoddal magadra haragítasz valakit, akitől a bevételed függ, zűrös ügyeid napfényre kerülhetnek, de egy kínos témát sem söpörhetsz a szőnyeg alá.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kapkodásod, meggondolatlan döntésed miatt veszélybe kerül az állásod, és a pároddal sincs minden rendben, lehet, hogy másutt kell keresned a boldogulást.

Bak (12. 22-01. 20.) Lesz pár kijózanító találkozásod és beszélgetésed, és ha a kedvesed bőre alatt is pénz van, mit számít ez, ha egyébként nem megbízható, és sorra megszegi ígéreteit?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma veszélyes lehet idegeneknek ajtót nyitni, főnököd ígéretében megbízni, de az egyre dráguló autójavítás is elviheti nehezen összekuporgatott pénzedet.

Halak (02. 20-03. 20.) A forgalomban váratlan helyzetek adódhatnak, baleset érhet, nem tudod megvalósítani ötleteidet, ám ha a párod elutazott, fogadd meg, hogy nem telefonálsz rá.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban