Napi horoszkóp: ingerlékeny, türelmetlen lehetsz - december 17.

2021.december.17.

A Hold már tegnap este belépett az Ikrek jegyébe, így a kommunikáció megélénkül, de mivel a reggeli órákban a Nyilas-Mars szembenállásba kerül a Holddal, ingerlékeny, türelmetlen lehetsz, ráadásul könnyen provokálsz vitákat. Fontos, hogy ne mondj kellemetlen és sértő dolgokat.

hori0305
Napi horoszkóp: december 17.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

A férfiaknak ma szerénységet és megértést kell tanúsítaniuk a nőkkel szemben, ha el akarják kerülni a perpatvart. Később viszont az e-mailes postafiókod hamar megtelik, szellemi és fizikai mozgékonyság jellemzi a mai napot, a Hold és a Szaturnusz kedvező kapcsolata pedig az esti órákban lehetővé teszi a kapcsolatépítést és a kielégítő szellemi és gazdasági eredményeket. Ez a trigon fényszög felelősségérzetet ébreszt benned, ezért felajánlhatnak számodra egy bizalmi pozíciót. Ma elégedettek lesznek azok, akik a kommunikáció, az utazás, az udvarlás, a tárgyalások, az üzletkötések és az újítások bevezetésének területén válnak aktívvá!

Kos (03. 21-04. 20.) Elintézhetsz pár telefonbeszélgetést, jelentős előrehaladást érhetsz el a karrieredben, nagyrészt a főnököddel és a kollégákkal ápolt jó kapcsolatoknak köszönhetően.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első felében kedvező ajánlatot kaphatsz, de az elmúlt időszak pazarlása miatt előfordulhat, hogy ma kevésbé leszel magabiztos a pénzügyek intézésében.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Reggel ne legyél ingerült, ám ha csalódott szingli vagy, mert még nem találtad meg az igazit, észreveszed, hogy a hozzád illő pasi közelebb van, mint gondolnád.

Rák (06. 22-07. 22.) Kollégáid, főnökeid és rokonaid felbosszanthatnak, de akár vitába is keveredhetsz velük, ezért kerüld a kényes pénzügyi témákat, inkább vonulj vissza és pihenj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Társaságodban mindenkit elbűvölsz, de ez a nap ideális arra is, hogy tisztázd a problémákat a pároddal, és ezzel eloszlasd kapcsolatod sötét fellegeit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bármit próbálsz elérni, mindenütt csak kritizálnak, de felturbózott libidód felejthetetlen estéhez vezet, függetlenül attól, hogy kapcsolatban vagy szingliként élsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Megpályázhatsz egy állást vagy ösztöndíjat, megváltoztathatod a napi rutinodat, de hagyd, hogy a szerelemben is a változás iránti vágyad vegye át a vezetést.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzletkötés, ingatlanügy sikerében ne bízz, és ha valaki a családban titkol valamit a közös anyagi érdekeltségekkel kapcsolatban, nem is fogja felfedni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ellenőrizd az e-maileket, mielőtt továbbítanád őket, ám ha félreértések adódnak a kapcsolatodban, kommunikálj egyértelműen, hogy a helyzet ne romoljon tovább.

Bak (12. 22-01. 20.) A pénzügyek és a munkád terén jól alakulnak a dolgok, a szokásos cicaharcok és versengések feleslegessé válnak, de magánéleted kárt szenved a munkád miatt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kemény munkádat megjutalmazzák, megbirkózol néhány nehéz helyzettel, de ami a szerelmi életedet illeti, viselkedhetnél érettebben és felelősségteljesebben.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne foglalj állást a munkahelyi, anyagi és családi konfliktusokban, de rosszakaróidnak és irigyeidnek se adj alkalmat arra, hogy ellophassák az ötleteidet.

Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Demi Moore és Bruce Willis újra együtt!

Dobj el mindent: Demi Moore és Bruce Willis újra együtt!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói