Napi horoszkóp: Ez a fényszög nem engedi meg, hogy letagadj fontos tényeket - december 30.

2021.december.30.

Ha az energia, a vállalkozó kedv és a kezdeményezés kitartással társul, akkor a Nyilas-Mars és a Vízöntő Szaturnusz jóindulatú fényszögével még a legnehezebb feladatok is elvégezhetők. Karriered során pozitív változások előtt állsz, de ne félj a kihívásoktól és a felelősségtől. Mivel a Vízöntő-Szaturnusz a technikai haladást támogatja, döntéseidben, vedd figyelembe a jövőt is. Ha nemes célokért dolgozol, ez tartalmasabbá teszi az életedet. Ami a párkapcsolatodat illeti: legyél meglepő, ne kerüld a kockázatokat! A Merkúr és a Plútó együttállása viszont arra emlékeztet, hogy a tudás és az információ hatalom, amivel élni és nem visszaélni kell. Most azok lesznek gazdagok, akik befolyásolni tudják a tömeget. Ez a fényszög nem engedi meg, hogy elhallgass vagy letagadj fontos tényeket, de ügyesen manipulálhatsz másokat, pénzt érő információkhoz juthatsz, vagy rejtélyes ügyekre deríthetsz fényt. Védekezned kell viszont a nyomásgyakorlás ellen, ráadásul ez a konstelláció gyakran vált ki tömeges baleseteket.

Napi horoszkóp: december 30.
Napi horoszkóp: december 30.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: december 30.

Kos (03. 21-04. 20.) Fitt vagy, de szükséged lesz sok mozgásra; fizetésemelést is kialkudhatsz magadnak, de ne adj ki bizalmas céges adatokat és a hierarchiával se szállj szembe.

Bika (04. 21-05. 20.) Foglalkozz nagyobb lélegzetű projektekkel, üzletkötés sikerében bízhatsz, és ha van érzéked a párod gyóntatásához, eléred, hogy feltárja legbensőbb vágyait.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az ellentétek egyensúlyba hozhatók, ám ha munkáról vagy üzletről tárgyalsz, ismerd fel azokat a helyzeteket, amikor fennakadhatsz a manipuláció hálóján.

Rák (06. 22-07. 22.) Támogasd a párod szakmai és üzleti ambícióit, ám ha bizalmatlanul valami nem világos szándékot vélsz felfedezni a párod szavai mögött, azonnal vond kérdőre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma tilos a fúrás, az intrika, de nászindulóra allergiás partnered tér- és szabadságigényének tiszteletben tartásával talán mégis szorosabbra fűzheted kapcsolatodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha jó kapcsolatban vagy főnökeiddel és életed párjával, akkor nincs olyan nézeteltérés, amit ne tudnátok megoldani, párodat pedig bíztasd, hogy tárja fel titkait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma áttörheted a különc, távolságtartó párod körüli védőfalat, de egy pénzügyi vita kibillenthet az egyensúlyodból, és kiléphetsz egy manipulatív kapcsolatból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Megszerezheted a szükséges összeget lerobbant házad tatarozásához, de üzlet- és szerződéskötéskor beveted mindazokat a manipulatív technikákat, amiket ismersz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzleti vagy internetes ismeretségedből tartós kapcsolat lehet, újabb szakmai vagy pénzügyi lehetőségről kaphatsz hírt, de állj ellen a fogyasztói kényszernek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha felvételi interjúra készülsz, állásvadászatodat a marketing nyelvére fordítsd le, de figyelj a válaszokra – rengeteg jó tanács rejtőzhet ott, amelyek kifizetődnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha munkahelyi főnököd vagy kedvesed provokál, eszedet arra használd, hogy elegánsan kitérj a vita elől, de ne hagyd, hogy bárki is beleszóljon az életedbe.

Halak (02. 20-03. 20.) Az év végén nyújts békejobbot ellenfeleidnek, a barátság ösvényén haladva pedig közel kerülhetsz a pasidhoz, aki meggyőz arról, hogy számodra ő az igazi…

Ez is érdekelhet

"Nincs mire várni!" - üzeni a GLAMOUR Bookazine második lapszáma

"Nincs mire várni!" - üzeni a GLAMOUR Bookazine második lapszáma

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról