Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

2021.december.4.

Újhold a Nyilasban! A nap első felében a Nyilas-Hold a Vízöntő-Szaturnusszal barátságos szextil fényszöget zár be, a Merkúrral pedig szoros együttállásba kerül: ez a bolygókombináció felelősség- és kötelességérzetet, optimizmust és lelkesedést jelez, így új stratégiákat vethetünk be a munkánkban és pénzügyi kapcsolatainkban. Szívesen foglalkozunk vallási és filozófiai témákkal, idegen kultúrák tanulmányozásával. De félő, hogy lelkesedésünk szalmalángnak bizonyul, hiszen a Hold és a száműzött Merkúr túl közeli együttállása miatt a Nappal, a kommunikáció planétája szinte elég. A szavak tehát pusztíthatnak és eltalálhatják sebezhető pontunkat, de képesek lesznek gyógyítani és bátorítani is. Megszabadulhatunk elavult nézeteinktől, gyűjthetünk hasznos információkat, de a politika és a külügyi események frontján valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk. Mivel este a Holdat a Halak- Neptunusz támadja, hajlamosak lehetünk önámításra, álmodozásra, túlzott sértődékenységre vagy ködösítésre.

Napi horoszkóp: december 4.
Napi horoszkóp: december 4.
Fotó: Gettyimages.com

Napi horoszkóp: december 4.

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha a munkád vagy tanulmányaid miatt utaznod kell, terveidben változás következhet be, és nagy adag bátorság kell ahhoz, hogy kiállj amellett, amiben hiszel.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel jó orrod van az üzlethez, dolgozz keményen bevételed növelésén: alkalmazhatsz üzlettársat vagy adószakértőt, de a szexuális életedre sem panaszkodhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fontosak lesznek a kétoldalú kapcsolatok, ezért tegyél meg mindent, ha szerződést, megállapodást szeretnél kötni, sőt, még a hozzád illő társat is megtalálod.

Rák (06. 22-07. 22.) Az év végén is millió elintéznivalód akad, de a legjobb módja annak, hogy megerősítsd önbecsülésedet, ha eleget teszel hivatásbeli és anyagi kötelezettségeidnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi életed, vállalkozásod és kreativitásod szempontjából most minden ígéretesnek tűnik, élvezheted a randevúzást, de barátaidtól is nyerő ötleteket kapsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az évnek ebben a szakaszában különösen élvezed az otthoni légkört, készülsz az ünnepekre, de rengeteg tennivalód van a ház körül, s mind figyelmet igényel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mondd ki, amit érzel és gondolsz, jelenj meg minden összejövetelen, de egy hivatalos tárgyaláson másról is beszélgethetsz, nem csak a szakmai értesülésekről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sokat dolgoztál az utóbbi időben, de ha azért aggódsz, hogy vajon kerestél-e eleget az ünnepekre, most elhatározod, hogy egy jól fizető munkába fogsz bele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pozitív, optimista lehetsz, élvezheted a csillagok jótékony befolyását, és ha már kivetted a szabadságodat, s utazni szeretnél, megkezdheted az előkészületeket.

Bak (12. 22-01. 20.) Itt az idő egy kis pihenésre, mivel az üzleti ügyek megvárnak, de ne legyél vakmerő, mert olyan hibákat követhetsz el, amelyek miatt kicsúszik a talaj a lábad alól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha az utóbbi időben úgy gondoltad, hogy senki sem törődik veled, ma rájössz, hogy ez nem így van: csak fogadd el partnered vagy társaságod meghívását.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma útnak indíthatsz egy szakmai kezdeményezést, felkeltheted főnököd és kollégáid figyelmét, de talán még a szerelmi életed is a munkádhoz kapcsolódik.

Ez is érdekelhet

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el