Napi horoszkóp: kemény munkádat megfelelően jutalmazzák - február 10.

2022.február.10.

Reggel az Ikrek-Hold és a Halak-Jupiter barátságtalan fényszöge miatt szétszórt, arrogáns vagy figyelmetlen lehetsz. Egyesek sutba dobják az etikát, ha feltálalhatnak valamilyen botrányt. Lehet, hogy a párod mélységesen sajnálja, hogy napközben nem telefonál, de az üzlet és a tárgyalások…

 Napi horoszkóp: február 10.
Napi horoszkóp: február 10.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Az esti órákban a Hold és a Vízöntő-Szaturnusz harmonikus kapcsolata fordulópontot hozhat karrieredben és anyagi helyzetedben: egyesek alig várják, hogy együttműködhessenek veled. Ha ismerkedni szeretnél, kerüld a hétköznapi eseményeket és tevékenységeket. Ha azt akarod, hogy egy különleges, intelligens személy felfigyeljen rád, csak beszélgetést kell kezdeményezned, társalognod kell. Az esti csillagállás nem zárja ki az együttműködést és a kielégítő gazdasági eredményeket.

Kos (03. 21-04. 20.) Gondolkodásod és kommunikációd a nap első felében torzulhat, ezért próbáld meg úgy módosítani a stratégiádat, hogy vedd figyelembe az új információkat.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első felében védekezz a tisztességtelen barátok, az élősködő rokonok ellen, a pénzt is be kell osztanod, de kemény munkádat megfelelően jutalmazzák.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nap kiváló alkalom kiruccanásra, de a nap első felében kerüld a kényes témákat, maradj őszinte, mert még munkahelyi főnököddel is összekaphatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) A személyes és anyagi kapcsolatokat reggel megtévesztés veszélyezteti, de nem feledkezhetsz meg arról, hogy a házasság kötelesség is – életfogytiglani kötelesség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vagyoni helyzeted ingatag, de beszélned kell a pároddal és meg kell próbálnod megoldást találni minden olyan dologra, ami árthat a kapcsolatodnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerencsésebb Szüzek kimagasló eredményt érnek el hivatásukban örömük mégsem lesz teljes, mert munkahelyi, házassági vagy jogi vitába bonyolódhatnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha lehetőséged van rá, hogy valami érdekeset csinálj – utazgass, megnézz egy izgalmas filmet, pótold tudásbeli hiányosságaidat, akkor tedd meg és élvezd!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti tárgyalások sikerében nem bízhatsz, ezért fokozott óvatossággal járj el a szerződések aláírásakor, de az sem árthat, ha lassítasz az iramon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sok kérdés vár megválaszolásra, a családoddal sem érteted meg magad és nem tudod, hogy készpénznek vehetsz-e egy üzleti vagy házassági ajánlatot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kiderült, hogy egy munkalehetőséged meghiúsult, és se munkád, se pénzed, meglátod, hogy kitartó erőfeszítéseid a nap második felében végre kifizetődnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem tudsz betelni kedvesed látványával, ő az, akire vártál, akivel el tudod képzelni életedet, de gondold meg kétszer is, mielőtt nagyobb kiadásokba vered magad

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy el kell végezned egy kreatív vagy művészi projekthez kapcsolódó feladatot, ám ha otthon nem találod a helyedet, a pároddal azért ne kapjatok össze.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját