Napi horoszkóp: a most meghozott döntéseidnek hosszú távon súlya van - február 11.

2022.február.11.

December 30-a és január 29-e után a Bak jegyében lévő Merkúr és Plútó ma harmadszor kerül együttállásba. Sok minden napvilágra kerül, de óvakodj a fanatikus gondolkodástól, mert félő, hogy csak a fekete és a fehér színt ismered. Mivel ez a gondolkodásmód válságot és konfliktust idézhet elő, jó, ha észben tartod, hogy a szürkének is számtalan árnyalata létezik. Fontos megbeszélésekre kerülhet sor, de búcsút kell mondanod fix véleményeidnek.

Napi horoszkóp: a most meghozott döntéseidnek hosszú távon súlya van - február 11.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Ne félj hátrahagyni valamit, ami elavult, és amire már nincs szükséged. A most meghozott döntéseidnek hosszú távon súlya van, de fontos híreket is kaphatsz. Megeshet, hogy a média nyilvánosságra hoz pénzügyi visszaéléseket, botrányokat és korrupciós ügyleteket. Szabadulj meg mindentől, ami nem hiteles, hogy újjáépíthess valamit. Mondj nemet a zsarolásra és a manipulációra, de gondolj arra is, hogy a közlekedés veszélyes üzem.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a szokásosnál is nehezebb megélni, és nem csak a gazdasági szférában, érdemes lenne találkozókat és tárgyalásokat kezdeményezni munkaadóiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a pároddal bajba jutott cégeket vásároltok fel, hogy aztán feldarabolva eladjátok őket, haszonra tehettek szert, de a vádaskodást nem kell eltűrnöd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az üzletkötést ne süllyeszd le a manipuláció szintjére, a kiszolgáltatottság és a bizalmatlanság viszont sokat árthat szakmai és üzleti kapcsolataidnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne gerjedj haragra, még akkor sem, ha a párodat nem könnyű megérteni, de a lehetetlent is meg kell meg kell tenned, hogy kijuss egy elviselhetetlen kapcsolatból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Próbálj meg egyszerre egyetlen részletre összpontosítani, különben csak energiát pazarolsz, de kollégáid és rokonaid rosszmájú megjegyzéseit föl se vedd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hallgass meg több tanácsot olyan emberektől is, akiket nem igazán kedvelsz, de ha kedvesed titkát szeretnéd kifürkészni, akkor nem árt némi detektívmunka.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Készülj fel egy nagyobb összegű kiadásra, de ha nem akarod, hogy kapzsi rokonaid megrövidítsenek, akkor itt az ideje, hogy elvágd a terhessé vált szálakat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma előrelátónak kell lenned, hogy egy üzleti szerződéssel a kezedben hagyd ott a tárgyalóasztalt – a felkészültség lesz a kulcsa a bajok elkerülésének.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az anyagiak, a nagyobb kiadások és a veled szemben támasztott követelmények miatt feszültség adódhat kapcsolataidban, és nehezen jutsz ki a zsákutcából.

Bak (12. 22-01. 20.) Ki kell hoznod a lehető legtöbbet szakmai és támogatói kapcsolataidból, mert ők azok, akik ajtókat nyitnak meg előtted s a hatalom közelébe visznek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd magad megfélemlíteni, de annak elkerülése érdekében, hogy rossz benyomást kelts főnöködben vagy üzletfeledben, jól válogasd meg a szavaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Vevőiddel és ügyfeleiddel biztosan udvariasabban bánsz, mint a hitveseddel, a szinglik életében viszont a rokonok társaságban bukkanhat fel a Nagy Ő.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő