Napi horoszkóp: figyelj jobban érzelmi szükségleteidre - február 12.

2022.február.12.

Mivel a szombat hangulatát az érzékeny, házias és gondoskodó Rák-Hold befolyásolja, a barátságos Halak-Jupiter és a Bika-Uránusz fényszögek pedig arra utalnak, hogy szívesen gondoskodsz szeretteidről, még áldozatvállalásra is hajlandó vagy értük. Sokoldalúságod és kreativitásod miatt a párodnak nincs szüksége különböző összetevőkből álló turmixokra. Biztonságérzetet saját családodból és otthonodból meríthetsz, de mivel képtelen vagy pénz nélkül élni, a mai nap alkalmas arra, hogy „befőzd” magad munkaadóid és üzleti barátaid szívébe, vállalkozásába. Ha új és másféle emberekkel érintkezel, ez belőled is kihozhat új dolgokat.

Napi horoszkóp: február 12.
Napi horoszkóp: február 12.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: február 12.

Kos (03. 21-04. 20.) Figyelj jobban érzelmi szükségleteidre, ugyanakkor törődj a családoddal, segíts szüleidnek az otthoni munkákban, kebleidet pedig kényeztesd tápláló pakolással.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma lazíthatsz, megnézheted kedvenc szappanoperádat, este viszont találj ki valami kellemes programot, amivel közeli hozzátartozóidnak is kedvezel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne akkor menj vásárolni, amikor sebezhetőnek érzed magad, de ne térj ki egy munkahelyi vagy anyagi probléma elől, amely ezt az érzelmet váltotta ki belőled.

Rák (06. 22-07. 22.) Fordíts több időt saját magadra, a barátaiddal, családtagjaiddal és üzleti partnereiddel való kapcsolatod ápolására, este viszont indíts újra egy fontos ismeretséget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csak akkor válhatsz valóban érett felnőtté, ha megbocsátod szüleidnek a nevelésed során elkövetett hibákat és hagyod „elmenni” a keserű élményeket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha azok közé a nők közé tartozol, akik túlságosan válogatnak, ma akkor is értékeld azt, akit megkaphatsz, de ne olyat akarj, akit vagy amit nem kaphatsz meg!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kell föladnod a munkádat, megszakítani tanulmányaidat, és szorgos háziasszonnyá válnod, de az esti órákban csak gazdag pasival lenne szabad kezdened.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nincs különös esemény a mai napon, mégse mondd, hogy nincs semmi dolgod: törődj a családdal, de ne lepődj meg azon, ha valaki meglágyítja a szívedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletfeled vagy egyik rokonod pénzzel vagy állásajánlattal állít be, de talán orvosra kell költened - adósságaidat is törlesztheted vagy akár vissza is fizetheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha tisztában vagy azzal, hogy ezt az érzékeny, de házias pasit el tudnád fogadni házastársnak, a jó irányba terelgetheted, ha megmondod neki, hogy szereted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy nincs olyan szerencséd, hogy abból élj meg, amit szeretsz csinálni, de mostanában ugyanolyan könnyű jól kereső férjet találnod, mint szegényt.

Halak (02. 20-03. 20.) A veled született kreativitás és intuíció a munkádban és a párkapcsolatodban is érvényesül, de ne hagyd magad beszervezni kedvesed meglepő tervébe.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő