Napi horoszkóp: a bolygók gondoskodnak róla, hogy ne maradj egedül - február 14.

2022.február.14.

A nap első felében a Rákban tartózkodó Hold szembenállásba kerül a Merkúrral és a Plútóval: érzékenyebb és sértődékenyebb vagy, mint máskor, ráadásul az érzelmek is megakadályozzák a tárgyilagos gondolkodást. Ne most akard tisztázni azokat a problémákat, amelyek régóta nyomasztanak. A Bálint napi találka azonban kötelező a szerelmespároknak: piros szívek mindenhol, szexi fehérnemű, giccses mondások, de ma a kereskedők járnak igazán jól. Ha még mindig szomorú vagy, amiért szingli vagy, a bolygók Valentin-napon az Oroszlán-Hold hatására gondoskodnak arról, hogy felfigyeljenek rád. Muszáj kerítened valakit, még pedig nem is akármilyen kísérőt a Bálint napi buliba. Mivel közeledik a Vénusz-Mars együttállás napja, a bolygók gondoskodnak róla, hogy ne maradj egedül. A Merkúr este visszalép a Vízöntőbe, így az elkövetkező időszakot azzal tölti, hogy segítsen megbeszélésekben, eladásokban, írásban, rövid utazásokban, közös tevékenységekben, ajánlatokban vagy döntésekben.

Napi horoszkóp: október 1.
Napi horoszkóp: február 14.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: február 14.

Kos (03. 21-04. 20.) Családi életedre kihat, hogy nem találod a helyedet, és ha az ötletedet nem fogadta el a főnököd, azért a Bálint-napi vacsorára találsz valakit, akire felfigyelnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Feszültség van a levegőben, de ritkán veszekszel, és ha valami gond adódik, meg tudjátok beszélni a pároddal, és biztosan találtok rá valamilyen megoldást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az anyagi ellentétek téged is és a rokonaidat is kezdik a hatalmukba keríteni, de dögös szomszédod azért hajlandó elmenni veled a Bálint-napi rendezvényre.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha megpróbálsz valamit közölni a pároddal, vagy tanácsot kérni tőle, ne csodálkozz, ha türelmetlenül a szavadba vág: „Kedvesem, nem térnél már végre a tárgyra?”

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyi vagy anyagi viták miatt nem csoda, hogy az együttműködés helyébe ádáz hatalmi harc lép, és kizárólag a beszéd oldhatja a feszültséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma óvakodj attól, hogy a partneredre vagy egyik barátodra vonatkoztatva bíráld mindazt, amit önmagadban nem szeretsz, nem fogadsz el vagy letagadsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A család nem támogat olyan mértékben, mint általában, ehelyett kritikusak, de a szép és csillogó Hold bekerül a barátság szektorba, ahol népszerű vagy.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Utazáshoz, üzleti tárgyaláshoz ma hozzá se fogj, gyakorold az őszinteséget, de ha meg kell győznöd valakit, próbálj meg a másik józan eszére hatni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem bízol valakiben, akivel pénzügyi kapcsolatban állsz, ne köss vele üzletet, ha pedig családtagoktól kérsz kölcsön, az mindenféle bonyodalomhoz vezethet.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbáld meg elfogadni partneredet, barátaidat olyanoknak, amilyenek, ne akard saját képedre formálni őket, de keresd olyan emberek társaságát, akik megnyugtatnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Főnököd és a kedvesed is elhallgat előled valamit, előmeneteledet tekintve nem mindegy, hogyan döntesz, a párod pedig csak a saját boldogulásával törődik.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha délelőtt beszélned kell a pároddal a kapcsolatotokról, ne beszélj mellé, fejezd ki magad világosan, ne csak célozgass, hanem állj elő Bálint-napi kéréseddel.

Ez is érdekelhet

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját