Napi horoszkóp: a bolygók ma neked kedveznek - február 22.

2022.február.22.

A Hold három kedvező bolygókombinációt alkot, mégpedig a Jupiterrel, a Vénusszal és a Marssal, amelyek szakmai, anyagi és érzelmi téren tökéletesen kielégítenek bennünket. Közben a Holdat támadó Uránusz és Szaturnusz miatt adódhatnak rövid távú izgalmak, korlátozások, és fennakadások is, de ezt amúgy is megszoktuk, ez általában napi rutin. A pozitív hatások azonban az öröm, az önmagunkkal való elégedettség és a projektjeink sikerébe vetett bizalom miatt felülírja a negatív befolyást. Ha felbukkan a főnök, ma nyugodtan fogadjuk. Megértés jellemzi kapcsolatunkat, hiszen mindenki a létéért küzd. Pozitív életszemléletünk van, így este élvezzük a népszerűséget, a szerelmet. Igyekezz megszerezni kollégáid támogatását és együttműködését, de ami a pénzügyeket illeti, nem lesz nehéz fenntartani az egészséges egyensúlyt bevételeid és kiadásaid között.

Napi horoszkóp: február 22.
Napi horoszkóp: február 22.

Kos (03. 21-04. 20.) Élvezed a szex örömeit, de harciasabb vagy, mint valaha; lenyűgözheted munkahelyi kedvesedet, de ügyeljen kiadásaidra, mert pénzügyeid kritikus állapotban vannak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne féltékenykedj, koncentrálj inkább azokra a dolgokra, amelyeket mindketten értékeltek, és közösen tervezzétek a jövőt, de szingliként válj megközelíthetőbbé.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindent elérhetsz, amit elhatározol, és ha a szerencse melletted van, nem kell félned az esetleges változásoktól - ma akár új munkát, vállalkozást is beindíthatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Jól érzed magad a bőrödben, és készen állsz a szerelemre, fény van az alagút végén, de szedd össze a törött cserepeket, mert a repedések még visszaragaszthatók.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi életed délutánig kedvezőtlen szakaszon megy keresztül, főleg a stressz miatt, ám ha szingli vagy, meglepetésedre egyik kollégád bevallja érzéseit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tartsd tiszteletben saját határaidat, és ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz, de saját belső világodat csak azoknak mutasd meg, akiket bizalmasaidnak tekintesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nem csak saját szükségleteidre, hanem a szeretteidre is sokat költesz: ha nem akarnak becsapni, akkor szívesen adakozol, de szeretőd a pénzedre utazik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párkapcsolatod némi csetepaté után jól alakul, és ennek így is kell maradnia mindaddig, amíg szánsz időt a partneredre, és megosztod vele, ami a fejedben van.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hogy némi biztonságérzethez juss, visszahúzódsz egy elszigetelt világba, de kerüld a sötét képzelgéseket, ne menekülj a valóság elől, mert átverhetnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Sokan meg akarnak ismerni, de nem hajlandóak egy lépést sem tenni; ha egyedülálló vagy, a legfontosabb feladatod az, hogy tisztázd, mit is szeretnél egy kapcsolattól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Olyan problémák gyötörnek, amelyek hirtelen jelentkeznek, és megoldásukhoz időre van szükség: bár nagy nyomás nehezedik rád, végül győzni fogsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Olyan kalandokat élsz át, amelyektől eláll a lélegzeted, kilépsz a komfortzónádból, feszegeted a határaidat, a barátságtól a szerelemig tartó út pedig rövid.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő