Napi horoszkóp: kreatív képzelőerőd szárnyakat kap - február 24.

2022.február.24.

Ezen a télen immár a harmadik Vénusz-Neptunusz szextil befolyására zsigerből ráérzel kedvesed vágyaira, de a szinglik is bízhatnak a lelki társ felbukkanásában. Vigaszt és támogatást nyújtasz szeretteidnek, szívességeket kérhetsz és adhatsz, embertársaidnak pedig kizárólag a jó tulajdonságait veszed észre. Megérzéseid remekül működnek, művészi hajlamod és kreatív képzelőerőd is szárnyakat kap, s szívesen veszel részt jótékonysági akciókban. Kedvedre lehet egy romantikus környezet vagy randevú, egy művészeti alkotás. Táncosok, modellek, művészek, zenészek vagy színészek különösen sikeres időszakban reménykedhetnek. Mivel a Vénusz a józan, racionális Bakban van, csak akkor fejezi ki érzelmeit, ha bízik a párjában és eléggé magabiztos. De a mai nap ígérete: termékeny képzelet, kreativitás, romantika, gyengédség, nagylelkűség.

Napi horoszkóp: február 24.
Napi horoszkóp: február 24.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha belezúgtál a főnöködbe, ne ringasd magad illúziókban, a szerelmi élet elválasztása a szakmai és üzleti ügyektől nem sikerül - a szabályok betartása unalmassá válik.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkatársaiddal, művészbarátaiddal együtt tudsz működni, sőt az eleinte gyanakvó partnered is az órák múlásával fellazul és képlékenyebbé válik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nagyszerű projektek, de ha nincs megértő főnököd vagy befektetőd, aki készen áll a támogatásodra, fantasztikus ötleted összeomolhat, akár egy kártyavár!

Rák (06. 22-07. 22.) A boldog magánélet titka a szeszélyes érzelmek elkerülése, de barátok között talán még egy kis romantika is akad - valami elmozdul a szerelem irányába.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megakadhat a szemed egyik kollégádon vagy üzletfeleden, de adósságokkal és törlesztő részletekkel bonyolított anyagi helyzet: a kassza már nem virágzik.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai napra érvényes jelszó: kideríteni mi lesz a romantikus varázsból, de a gyermekvállalás vagy egy közös vállalkozás alapvetően átrendezheti közös életeteket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Befelé forduló hangulatodból egy romantikus film kimozdíthat, különleges gyengédséget érzel négylábú kedvenced iránt, simogatása nyugalmat biztosít.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szerelmed messze van, az SMS-ek nyüzsögnek, gyakorlatilag az okostelefonodhoz ragaszkodva élsz, de nem hiába várod a párod visszatérésének pillanatát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha barátaid vagy régi kollégáid jól jövedelmező másodállást kínálnak, oszd meg a jó hírt családoddal, de ma sokkal aktívabb vagy utazás közben, mint otthon.

Bak (12. 22-01. 20.) A műsor: koncert ezer hegedűre a szerelmeseknek, történeteidet versekbe, romantikába öltözteted, de akár a művészvilágot jelképező deszkákra is felléphetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Elméd hatékony, logikád is hibátlan, ám ha pénzről van szó, ott szinte írástudatlanná válhatsz, olyanná, aki semmit sem ért a kamatokhoz, megtakarításokhoz.

Halak (02. 20-03. 20.) Könnyen alakítasz ki előnyös üzleti barátságokat, sokan teszik neked a szépet, s nincs még egy nő a világon, aki versenyezhetne veled a jótékonykodásban.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő