Napi horoszkóp: ne ódzkodj a változásoktól - február 26.

2022.február.26.

A hét első munkaszüneti napján a Hold a Bak jegyében halad, ebédidőben háromszöget zár be a Bika-Uránusszal, délután pedig a Halak-Jupiterrel barátkozik: a férfiak és a nők között rendben van a kommunikáció, egyenrangú félként kezelik egymást. Munkavállalóként jól tudsz bánni feletteseiddel, de a saját utadat járod, és új módszereket keresel. Az ambíció, a pozitív életszemlélet, a mókuskerékből való kitörés, a felelősség- és némi kockázatvállalás meghozhatja a hivatásbeli vagy üzleti áttörést. A rokonok, barátok segítőkészek, ezért érdemes hozzájuk fordulni, de minél hamarabb, mert sajnos ez a konstelláció nem lesz hosszú életű. Ma ne ódzkodj a változásoktól, kapcsolataidban legyél spontánabb, a munkában és az anyagiakban pedig érdemes kiszámítható kockázatokat vállalnod.

Napi horoszkóp: február 26.
Napi horoszkóp: február 26.

Kos (03. 2l-04. 20.) A merev szabályok betartása visszafogja lendületedet, de még akkor is, ha rosszul érzed magad, tedd rendbe ügyeidet, különben nem tudod kezelni a nyomást.

Bika (04. 21-05. 20.) Fogadj el támogatódtól egy okos stratégiát, lépkedj óvatosan, és minden a tervek szerint fog menni, de az Uránusz akár merész kincskereső kalandokra is csábíthat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Senki nem kap nálad gyorsabban egy új elképzelésen, de ne lepődj meg, ha váratlan spirituális vagy metafizikai élmény érkezik hozzád egy másik birodalomból.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha beleveted magad a politikai vagy az üzleti életbe, szükséged lesz egy társra, aki melletted áll a választási gyűléseken vagy a különböző üzleti rendezvényeken.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne félj olyan dolgokra igent mondani, amelyekről tudod, hogy boldogabbá tesznek, de ne elégedj meg semmivel, ami kevesebb, mint szíved igazi vágya.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ez egy ötcsillagos nap: tölts el néhány csodálatos órát a pároddal, távol a napi gondoktól, de az sem árt, ha szerelmi életedben változtatsz megrögzött szokásaidon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Oda kell figyelned az üzletmenetre, de olyan megoldás kiagyalásában jeleskedsz, amely eloszlatja azokat a nehéz helyzeteket, amelyek korábban az utadba álltak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kitartó vagy és figyelembe veszed partnered és hozzátartozóid különleges elvárásait, jobb eredményt érsz el, mint amilyet egyedül elérhettél volna.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma semmit sem csinálsz anélkül, hogy abból ne származzon valami hasznod: gyakorlatias és független vagy mind a munkádban, mint az üzleti életben.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig csak üzletasszonyi ambícióidra támaszkodtál, ma valaki megtöri tartózkodásodat, de az sem kizárt, hogy a gyermekáldás is fontos lesz számodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz, mert könnyen begurulhatsz, amikor kollégáid vagy családod tagjai nem akarnak mást, csak téged korlátozni, alkalmazkodásra bírni.

Halak (02. 20-03. 20.) Hihetetlenül elszánt vagy, és tudod, mire vagy képes, de ha a pasid büszkélkedni akar veled saját baráti körében, hadd tegye – neked is tetszik az ötlet.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő