Napi horoszkóp: hajlamos lehetsz túlreagálni dolgokat - február 28.

2022.február.28.

Február utolsó napja a hagyományokat felrúgó Vízöntő-Holddal indul: a nap közepén a Hold-Uránusz quadrát miatt feszültnek érezheted magad, hajlamos lehetsz túlreagálni dolgokat. Akár munkáról, akár anyagiakról van szó, őrizd meg függetlenségedet. Ha unod a mindennapi rutint, akkor este, amikor a Hold együttállásba kerül a Merkúrral, szervezz meg egy online randit, vagy gyűjts össze különleges embereket az otthonodban. Társasági igényed több emberre is kiterjed, ezért egy kávézóban való találkozás is jó módja kommunikációs szükségleted kielégítésének. Az ötletek cseréje arra kényszerít, hogy észrevedd saját vakfoltjaidat, így könnyebben tudatába kerülsz erősségeidnek és gyengeségeidnek. Légy hálás a javaslatokért - mert segítik személyes fejlődésedet. Kerüld a sorban állást, és ha érpanaszok gyötörnek, beválhat a vadgesztenyét tartalmazó krém.

Napi horoszkóp: február 28.
Napi horoszkóp: február 28.

Kos (03. 21-04. 20.) Barátodnak vagy rokonodnak olyan elvárásai lehetnek veled szemben, melyeknek nem tudsz megfelelni, de legyél nyitott kollégád vagy támogatód ötleteire.

Bika (04. 21-05. 20.) Szereted a jól bevált dolgokat, ezért talán habozol elfogadni egy állásajánlatot, pedig rosszul jársz, ha lemondod a megbeszélt állásinterjút, tárgyalást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma több lehetséges megoldás is kínálkozik azoknak az üzleti vagy tanulmányi problémáknak a tisztázására, melyek az utóbbi időben erősen nyugtalanítottak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha most beszélnél egy befektetési tanácsadóval, valószínűleg jó üzletet kötnél, és ha egyik barátod igazi gazdasági lángész, akkor kihúzza boltodat az adósságokból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem neked való a vadházasság egy kötelékfóbiás és kiszámíthatatlan alakkal, neki viszont olyan egyenrangú társ kell, aki a maga életét éli.

Szűz (08. 24-09. 23.) Időbeosztásod a nap közepén felborulhat, de amennyiben állásgondjaid lennének, egy külföldi érdekeltségű cég szívesen látna az alkalmazottjai között.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Helyre kell hoznod egy szerelmi vagy üzleti baklövést, kreativitásod virágba szökken, a párod pedig elhatározza, sőt meg is ígéri, hogy telefonál és újra jó fiú lesz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarsz elkényelmesedni otthoni környezetedben, a földrajzi távolság nem lehet akadály számodra: a kapcsolatteremtés ideális közege ma a világháló.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha hívást vársz a pasidtól vagy egyik ügyfeledtől, biztos lehetsz bene, hogy a mobil ma csöngeni fog, de ha munkáról tárgyalsz, az első benyomás meghatározó lesz.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletemberként, vállalkozóként sosem lehetsz olyan sikeres, hogy szüneteltethesd a vevő- és ügyfélkeresést: ma segítsd az ügyfelet, hogy ne felejtsen el!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid türelmét próbára teszed, de végre valaki azt mondja neked, hogy alig várja, hogy szeretkezzen és üzleteljen veled - a szavaktól a tettekig egy pillanat lesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Kissé hebehurgya vagy, nem szeretnél a figyelem középpontjában állni, pedig sok nő örülne egy zseniális komputerszakértő figyelmének, segítségének.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő