Napi horoszkóp: kapcsolataidban új, friss szelek fújdogálnak - február 8.

2022.február.8.

A Bak jegyében haladó Mars és a Bika-Uránusz pozitív erői ma egyesülnek, ez megnyilvánulhat eredeti ötletek és megoldások kiagyalásában, vállalkozásod újraélesztésében, szellemi felvillanásokban és határozott cselekvésben. Ma a szokásosnál bátrabb, eredetibb, kalandvágyóbb leszel, ráadásul a kockázatvállalástól sem riadsz vissza.

Napi horoszkóp: február 8.
Napi horoszkóp: február 8.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Ne hagyd, hogy szerelmi és szexuális életedbe beköltözzön az unalom: most még egy halódó kapcsolatba is életet lehet lehelni néhány merész ötlettel. Próbálj ki különböző pózokat, tegyél látogatást a szexshopban, hidd el, hogy a pasidnak nem lesz kifogása a szexis fehérnemű vagy néhány szexjátékszer ellen. Nyereségre tehetsz szert születőben lévő technológiákon, de kapcsolataidban is új, friss szelek fújdogálnak. Ha új számítógépre vagy más műszaki berendezésre van szükséged, most kell beszerezned.

Kos (03. 21-04. 20.) A csúcsteljesítményre és a ranglétrán való feljebbjutásra való törekvésed növeli esélyeidet, a megélhetés területén előrelépés, váratlan helyzetek és kedvező változások.

Bika (04. 21-05. 20.) Szakmailag gyökeres változások előtt állsz, továbbképzési lehetőség is adódik, de a hivatásodban elengedhetetlen a csapatmunka az együttműködés másokkal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Akkor is készülj fel a véletlenre, ha egyébként nem szoktál idegeskedni a bevételeid alakulása miatt, az ágyban pedig ne ragaszkodj a már kipróbált dolgokhoz.

Rák (06. 22-07. 22.) Barát, üzletfél vagy a párod együttműködése hasznot hoz: sikeresebb vagy, ha összefogsz másokkal, de a barátság, a szex és az üzlet között vékony a határ.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkádban kedvező fordulat, ez a változás lesz a későbbi sikereidnek megteremtője, és ha a főnöködre vetettél szemet, nála is megtörheted a jeget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne térj ki az új szakmai és üzleti ajánlatok elől; eredeti ötleteid támadnak vállalkozásod újraélesztésére, de akár potenciális partnerekkel is ismerkedhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha lakást akarsz venni, vagy összeköltözni a pároddal, helyesen döntesz, hiszen egymástól remélitek életkörülményeitek javulását, de viseld el a provokációit.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkában, családban váratlan események, de a párkapcsolatodban mindkettőtöknek szüksége van arra, hogy egyenrangú, önálló félként is érvényesüljetek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkád során zsenialitásod felvillanása az utolsó pillanatban késztet arra, hogy megoldj egy olyan pénzügyi problémát, amelyet először kétségbeejtőnek hittél.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma senki sem tud megállítani, és ha a szerelemben meg a pénzügyekben is kockázatot vállalsz, és végre ki mersz törni a rutin fogságából, sikered téged is meglephet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy költözés vagy lakásvétel miatt talán el kell szakadnod mindattól, ami ismerős számodra, de legyél ma nagyon óvatos az elektronikus kütyük kezelésében.

Halak (02. 20-03. 20.) Váratlanul jól jövedelmező megbízást kaphatsz egy programozó cégnél, de ha jó ha üzleteket akarsz összehozni, az ügyfeleidet is körül kell udvarolnod.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.