Napi horoszkóp: anyagi szerencsében reménykedhetsz - január 10.

2022.január.10.

Mivel a hét első munkanapján a Hold délutánig a harcias Kos jegyében jár, ne keresd a parázs összetűzéseket annak ellenére, hogy viszonylag könnyű lesz megküzdened irigy, hataloméhes emberekkel. A kapkodás, a túlzott sietség nem indokolt akkor sem, ha valaki vagy valami türelmetlenné tesz. Délelőtt nem lesz könnyű feladat tekintettel lenni másokra, de a nap második felében a Bika jegyében Hold és a Jupiter barátságos fényszögnek köszönhetően jó kapcsolatot ápolhatsz üzleti körökkel, ráadásul anyagi szerencsében is reménykedhetsz. Vonzó, házias, ésszerű, gyakorlatias vagy – hasonlóan egy pár kényelmes edzőcipőhöz, de a pénzügyekhez is jó érzéked van.

Napi horoszkóp: január 10.
Napi horoszkóp: január 10.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Elszántságod hasznodra válik, jó pénzkereseti és vásárlási lehetőségek napja a mai; olyan olcsón juthatsz egy értékes dologhoz, hogy magad sem mered elhinni.

Bika (04. 21-05. 20.) Érzelmi támogatás nélkül ugyanazokat a hibákat fogod elkövetni, de szeretteid számára az apró figyelmességek ugyanolyan fontosak, mint a nagy dolgok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pénzügyekben nem kellene trükkökkel dolgoznod, de ne büszkélkedj azzal, hogy egymagadban is jól meg tudsz lenni - ismerd be, szükséged van szeretetre.

Rák (06. 22-07. 22.) A munkahelyeden ne hagyd magad háttérbe szorítani, de baráti körödben elnyered mindenki rokonszenvét – egyesek számára egy régóta vágyott álom válik valóra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap második felében kötött üzletek sok pénzt hoznak, és azok a tervek, amelyeket hosszabb idő óta dédelgetsz, a hét elején fordulhatnak termőre.

Szűz (08. 24-09. 23.) A nap első felében számoltasd el rokonaidat vagy barátaidat, ám ha ismerkedni akarsz, akkor minden alkalmat ki kell használnod, amikor valamiben segíthetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha volt üzletfeled vagy kollégád szeretne újra együtt dolgozni veled, döntsd el, érdemes-e társulnod ezzel az illetővel, főleg ha emellett van főállásod is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hajszold magad, ne feledd, hogy nem vagy acélból, de mivel az emberek hétköznap nem szoktak randizni, este fogékonyabbak az ismerkedésre, mint máskor.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi és szerelmi ügyekben ne játssz a tűzzel, de a hiányzó gyengédséget és törődést az esti órákban lehetőleg ne tejszínhabbal és édességgel pótold.

Bak (12. 22-01. 20.) Vitatkozhatsz a pároddal azon, hogy ki hordja a nadrágot, de a hatalmi harc után képes leszel arra, hogy helyreállítsd a kapcsolatot, amely közel áll a szívedhez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne legyél áldozat a munkahelyeden, hiszen sokkal erősebb vagy, mint gondolnád, s ha pénzről van szó; kérd meg rendesen az árát annak, amit el akar adni.

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél mindenütt ott, ahol fontos pénzügyi döntések születnek, de a nap második felében nem lenne éppen rossz ötlet segíteni kedvesednek a konyhában.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói