Napi horoszkóp: óvakodj a csalóktól, szélhámosoktól - január 11.

2022.január.11.

A Bak jegyében lévő Nap és a Halak-Neptunusz harmonikus rezgéseinek köszönhetően kifinomult érzésekkel, jó ízléssel és művészi érzékkel rendelkezhetsz, nyugodtan rábízhatod magad a megérzéseidre, hiszen intuíciódra hallgatva semmi sem marad titokban előtted. Ha romantikára vágysz, betoppanhat életedbe a szőke herceg, szerelmi történeted olyasmi lehet, amivel eddig csak a moziban találkoztál. De mivel a Nyilas-Mars ártalmas fényszöget zár be a Halak-Neptunusszal, óvakodj a csalóktól, szélhámosoktól, maradj ki a simlis ügyekből, tűzzel, vízzel, gázzal, alkohollal és más mérgező anyagokkal pedig legyél a szokásosnál is elővigyázatosabb. Vásárlás közben vigyázz a pénztárcádra, kerüld el nagy ívben azokat, akikről tudod, hogy járatosak a rágalmazásban és a megtévesztésben. Szervezeted ellenálló képessége rendkívül gyenge, ezért jobban ki vagy téve a fertőzéseknek, mérgezéseknek, mint más időszakokban.

Napi horoszkóp: január 11.
Napi horoszkóp: január 11.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: január 11.

Kos (03. 21-04. 20.) Szükséged van arra, hogy szükség legyen rád, de felismered a valódi motivációkat rosszakaróid gesztusai mögött, ám amire rájössz, azt tartsd meg magadnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Könnyen szerzel barátokat és segítőkész támogatókat, de fáradságra hivatkozva ne utasítsd el partnered közeledését, mert hamarosan mással fog vigasztalódni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkáltatód nehéz helyzetbe kerülhet, és a csillagok sorozatos munkahelyi és házassági konfliktusokat, csúnya intrikákat jeleznek erre az időszakra.

Rák (06. 22-07. 22.) A megfelelő emberekkel való kapcsolat révén kielégítheted anyagi szükségleteidet, de ne vállalj el olyan munkát, amelyben alattomosság áldozata lehetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bőven lehet okod aggodalmaskodásra félrelépésed vagy céged nehéz pénzügyi helyzete miatt, de lehetőleg ne az ebédszünetben intézd Tinder-randevúdat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felbukkan a színen a mesebeli herceg, aki együttérzést kíván, de rokon vagy házastárs ködösítéssel próbál megvezetni, ráadásul a vízvezeték is szétrepedhet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kamatoztasd gazdag fantáziádat, hogy elnyerhess egy megbízást, de beszélj világosan a pároddal és kollégáiddal, ne tegyél úgy, mint ha minden rendben lenne.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvedre romantikázhatsz, művészként megadatik a nagy lehetőség, de ha nem vagy hajlandó megfékezni költekezési rohamodat, sötét napok várnak rád.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel nem tudsz nemet mondani, felkarolod egy szerencsétlen rokonodnak az ügyét, akinek pénzre van szüksége, de összeszedhetsz valami vírust.

Bak (12. 22-01. 20.) Ébernek kell lenned ahhoz, hogy észrevedd: ellenfeleid újból a hátad mögött mesterkednek, de egyik üzletfeled felszínre hozhatja a romantikus oldaladat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kérj segítséget a párodtól, ám ha olyan ügy miatt kapsz fejmosást, amelyben a legcsekélyebb részed sem volt, tiltakozz, ha tisztességtelenséggel vádolnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Megcsókolhat a múzsa, de mivel; a nők ugyan már minden területre betörtek, mégse mondj igent olyan munkára, amelyben intrikák középpontjába kerülhetsz.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el