Napi horoszkóp: fejlődésre ösztönöznek ma a csillagok - január 2. vasárnap

2022.január.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Újhold a Bakban a felelősségvállalás ideje és kitűnő lehetőség arra, hogy stabil alapot teremts céljaid eléréséhez. Ez egy olyan időszak, amikor az Újhold arra ösztönöz, hogy legyél ambiciózus, hogy eljuthass oda, ahol lenni szeretnél. Az Uránusz támogatása megkönnyíti, hogy kitörj egy korlátozó helyzetből. Bár vasárnap van, dolgozhatsz egy projekten, amellyel talán pár fokkal feljebb lépsz majd a ranglétrán.

 Napi horoszkóp, január 2. - fejlődés és ambíció a napod hívószavai
Napi horoszkóp, január 2. - fejlődés és ambíció a napod hívószavai
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

A Merkúr, a kommunikáció ura ma jegyet vált, belép a Vízöntőbe: januárban, majd február közepe és március első napjai között eredetiséget, intuíciót és az emberi természetről szóló hatalmas tudást kaphatsz. Szívesen tanulsz nem hétköznapi emberektől, akik nagyágyúk a korszerű technológiában, de a legjobb eredményeket másokkal együttműködve éred el.

Kos (03. 21-04. 20.) Erőssé válhat benned a pénz és a szakmai elismerés megszerzésének kényszere, de a kollégákkal nyitottak a kommunikációs vonalak, így kérhetsz segítséget.

Bika (04. 21-05. 20.) Jogi, szakmai vagy hivatalos problémák ma könnyen elintézhetők, szerelmi és családi életedre pedig felelősségtudat, józanság, kötelességtudás lesz a jellemző.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valami idegesít a munkahelyeden, de őrizd meg a nyugalmadat, és lépj tovább - anyagi helyzetedben némi javulásra számíthatsz, de továbbra is figyeld, mire költesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne lepődj meg, ha a párod, aki sikeres az üzleti életben, küzd az érzései ellen, ami viszont köztetek történik, meglehetősen kevés teret enged a józan fontolgatásnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Meg kell hoznod néhány fontos döntést a karrieredet illetően, de gondold át alaposan a dolgokat, mert bárhogyan is döntesz, az meghatározhatja a jövődet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Furcsa szeszélye a sorsnak, hogy az a Szűz, akinek eddig sem ideje, sem kedve nem volt a pasikkal törődni, most talál egy komoly, megbízható, becsvágyó fickót.

Kreativitás, inspiráció és romantika vár 2022-ben - Januári nagy horoszkóp

Kreativitás, inspiráció és romantika vár 2022-ben - Januári nagy horoszkóp

Mérleg (09. 24-10. 23.) Dolgozó nőként úgy érzed, hogy a te dolgod otthon mindent elvégezni, kedvesednek viszont az a nehéz, hogy segítsen neked az otthoni munkában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Magas elvárásokat támasztasz partnereddel szemben, de ne érezd katasztrófának azt a földrengést, amellyel kiszámíthatatlan párod megrengeti a világodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha veszedelmesen túlköltekeztél az ünnepek alatt, megnövekedett kiadásaid ellenére a pénzügyeid nem állnak rosszul, könnyen szerzel jól fizető mellékállást.

Bak (12. 22-01. 20.) Néhány elegáns ruha bizonyára jót tesz a szakmai imidzsednek, ha pedig szingli vagy, akkor jól tennéd, ha sokkal nyitottabb lennél potenciális partnereid felé.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Magánéletedben, párkapcsolatodban sok különböző probléma nyugtalanít, válaszokat keresel még akkor is, ha a válasz a saját viselkedésedben rejlik.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap érdekes találkozásokat, élénk SMS-forgalmat ígér: ne hagyd figyelmen kívül ezeket, ne vedd magától értetődőnek, mert hasznosnak bizonyulnak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője