Napi horoszkóp - A Rák nyereséghez jut, az Oroszlán megállíthatatlan - január 2.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 2.
Napi horoszkóp: január 2.
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

A Hold az újesztendő első munkanapján a Szűz jegyében jár: biztosra akarsz menni, nem csak a munkádban, hanem kapcsolataidban is. A Hold hajnalban a Bika-Uránusszal harmonikus, míg a nap közepén a direkt menetbe fordult Nyilas-Merkúrral barátságtalan fényszögbe kerül: reggel lesz néhány eredeti elgondolásod, később viszont nehézségeket okozhat a koncentráció és az utazás. Ha délelőtt kollégáid vagy rokonaid rendszeretete és kritikája idegesít, hidd el, hogy ez néha hasznosnak bizonyul. Délután a Hold szembenállása a Neptunusszal homályossá teszi világos gondolataidat. Este, amikor a Hold keresztezi a Nyilas-Marsot, vitába keveredhetsz, szentül hiszed, hogy csak neked lehet igazad. Ha érzelmeidet agyonelemzed, kalkulálsz és összehasonlítasz, ráadásul a tökéletlenséget sem tolerálod, kizárt, hogy a kiválasztott lény az ágyadba akarjon bújni. Ne csinálj a bolhából elefántot, de ne is duzzogj a sarokban!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha munkával kezded az évet, kollégáid megoldják azt, ami bosszant, de ne tartsd távol magad másféle nézőpontoktól, az idegeskedés viszont árthat az emésztésednek

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyekben légy szervezett, mert gyermekeid anyagi támogatásodat igénylik, ám a szerelem mesés dolog, s ha a párod gyakorlatias típus, terápiának sem utolsó.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Családi és szakmai ügyekkel kell foglalkoznod, elfoglalt vagy, rokonaid morgásából is eleged van, de a pasiddal sem bánhatsz úgy, ahogy eddig megszoktad.

Havi horoszkóp: Áldás vagy nehézség vár rád januárban a csillagjegyed szerint? Mutatjuk!

Havi horoszkóp: Áldás vagy nehézség vár rád januárban a csillagjegyed szerint? Mutatjuk!

Rák (06. 22-07. 22.) Üzleti társulásból nyereséged származhat, ám ha a környezetedben valaki olyan hideg, mint a jégkocka, igyekezz elsimítani a kommunikációs feszültségeket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sok üzleti terved és álmod van, de ideje áttérned az elméletről a gyakorlatra, nehézség esetén viszont kérj segítséget és tanácsot kedvesedtől, barátaidtól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kollégáiddal intellektuális területen kiváló az összhang, ám ha szerelemről, házasságról és családi kiadásokról van szó, ne hanyagold el a saját érdekeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Zokon veheted rokonaid és kollégáid kritikus megjegyzéseit, ám ha valaki mindenáron lelki szemetesládát keres, tegye, ne téged használjon erre a célra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma rádöbbensz, hogy az élet sem a magánéletedben, sem anyagi ügyeidben nem nyújt biztosítékot, vevőidnek viszont kedvezményt kellene felajánlanod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tennéd a dolgodat, ha hagynák, de ideje felülvizsgálnod bizonyos hiedelmeidet, ami segíthet abban, hogy módosítsd az irányt zűrös, kaotikus helyetekben.

Jó évet szeretnél? Ezt kell magad mögött hagynod 2024-ben csillagjegyed szerint

Jó évet szeretnél? Ezt kell magad mögött hagynod 2024-ben csillagjegyed szerint

Bak (12. 22-01. 20.) Egy hivatalos út elmarad, egy kolléga átverhet, de pasit sem foghatsz magadnak, ha úgy félsz az érzelmektől, mint egy kislány, akinek sötétben kell lemenni a pincébe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkaidőben a szex és az üzlet jár az agyadban, barátaid viszont melletted állnak, és szívesen segítenek, ha bármilyen szakmai vagy anyagi gondod támad.

Halak (02. 20-03. 20.) Reggel rengetegen keresnek, később viszont meg kell birkóznod nehéz helyzetekkel házasságodban és a munkádban is, különösen a feszültségekkel és a kritikával.Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Már a müzli sem jelent egészséges alternatívát? - Dióhéjban a chipsadóról

glamour plusz ikon Már a müzli sem jelent egészséges alternatívát? - Dióhéjban a chipsadóról

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)