Napi horoszkóp: ambiciózus és eredeti ötletekre számíthatsz - január 21.

2022.január.21.

A nap közepén a Szűz jegyében lévő Hold fényszöge a Bika-Uránusszal és a Bak-Vénusszal ambíciót és eredeti szellemet ad számunkra. A saját utunkat járjuk, és új módszereket keresünk. Ötletesek vagyunk, szívesen fogadjuk a változásokat, de szerelmi életünkben inkább a biztonságot és a tartós kapcsolatot választjuk. Vénusz, a szerelem, a pénz és az élvezetek planétája még hátramenetben van a Bakban, és a kritikus Szűz-Hold befolyása miatt valószínűleg teszteljük, hideg fejjel mérjük fel kapcsolatainkat és a pénzhez való hozzáállásunkat. Pénzt hozó megbízásra számíthatunk, de azt is szem előtt tartjuk, hogy milyen tevékenységek és kapcsolatok segíthetnek boldogulásunkban. A Bakban a retrográd Vénusz tanulságokkal szolgál számunkra: felismerjük, hogy a kevesebb néha több, és a minőség fontosabb, mint a mennyiség. Éjszaka a Hold és a Neptunusz szembenállása álmodozóvá, passzívvá, kiegyensúlyozatlanná tehet bennünket, de az sem kizárt, hogy nem vagyunk teljesen őszinték.

Napi horoszkóp: január 21.
Napi horoszkóp: január 21.

Kos (03. 21-04. 20.) Szemet vetsz a főnöködre, de ha nem korlátoz bizonytalan anyagi helyzeted, elvállalsz egy feladatot, ami nem éppen a szakma csúcsa, de plusz bevételt hozhat.

Bika (04. 21-05. 20.) A pasid segítőkész, mindenben számíthatsz rá, de ha azt hiszed, hogy nem elég izgalmas, akkor te gondoskodj némi kihívásról és újdonságról kapcsolatodban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma összejön a család, de ne a kijavítandó hibákat keresd - a fiúd vagy üzleti partnered viszont nem a szerelmedet akarja, hanem a testedet – és azt is csak egy időre.

Rák (06. 22-07. 22.) Neked olyan társ kell, aki garantálja az örök szerelmet és az anyagi biztonságot: ásó, kapa, nagyharang, de vedd tudomásul, hogy az életben nincsenek garanciák.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Talán asszisztensnek szegődsz egy zseni mellé, hogy minél többet tanulj tőle, ő viszont bogaras főnöknek bizonyul, de már kezd gyengébb húrokat pengetni…

Szűz (08. 24-09. 23.) Munka közben a bolygók rád mosolyognak, de gyümölcsöző találkozásokra is sor kerül, sőt még a számítógépedet is lecserélheted egy korszerűbb darabra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkaadóid úgy tekintenek rád, mint egy hasznos bútordarabra, de ha többet akarsz keresni, a pasid megtanít arra, hogy a számítógépet használd üzletkötésre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelmi életedben harmonikus légkör uralkodik, még a kis szócsatáitokat is kedveled, talán azért, mert megszoktad, hogy a pasik nem ellenkeznek veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a mostani munkád unalmas és alulfizetett, váltani szeretnél: jó szakemberekre mindig szükség van, ezért nem lesz nehéz másik munkahelyet találnod.

Bak (12. 22-01. 20.) A jégpáncél, amely a szívedet körülvette, felolvad, és amit a párod lát, arra utal, hogy nem vagy te az a kemény üzletasszony, aki menekül az érzelmek elől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Végezd odafigyeléssel apró teendőidet, ellenőrizd a könyvelésedet, és ha pénzt adsz kölcsön valamelyik közeli rokonodnak, akkor azt ajándéknak fogd fel.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed a munkája miatt túl elfoglalt ahhoz, hogy szerelmi ügyekkel foglalkozzon, de a szakmában és az üzletben nagyágyú, ezért jó, ha ő intézi az üzleti ügyeidet.

Ez is érdekelhet

Sztármenyasszonyok, akik miniben mondták ki a boldogító igent

Sztármenyasszonyok, akik miniben mondták ki a boldogító igent

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!